Curver viert zijn 70ste verjaardag in 2019. Een prachtig jubileum met een rijke geschiedenis, niet alleen met innovatieve en stijlvolle aanvullingen op het interieur, maar ook met toepassingen voor in de keuken, aan tafel of onderweg.

Beton look van Curver kwaliteit

Beton is al eeuwen essentieel in de bouw. In zijn oorspronkelijke staat of bewerkt; het resulteert in verrassende ontwerpen. Door zijn sobere uitstraling kan beton eindeloze combinaties aan met de meest diverse kleuren en stijlen. De industriële touch die hiermee naar voren komt is dan ook één van de nieuwste trends. Met de nieuwe collectie Beton speelt Curver hier graag op in.

De kunststof opbergboxen met betonlook zijn meer dan alleen maar ‘opbergers’. Ze mogen gezien worden en kunnen perfect uitgestald worden in elke kamer van het huis, waaronder uiteraard ook in de keuken. Het deksel kan dan weer als dienblad of onderzetter gebruikt worden. De kenmerken van het materiaal ‘beton’ werden tot in het detail uitgewerkt met een uniek reliëf aan de buitenkant. Door de uitvoering in kunststof is het perfect onderhoudsvriendelijk te noemen en natuurlijk ook onverwoestbaar.

Ontdek de Beton collectie van Curver via Niwzi.be:

Klik hier om producten in te laden

 

Reageer