Schott Zwiesel spreidt opnieuw zijn innovatieve vaardigheden tentoon. Fortune, Prizma, Vervino,… de namen van hun nieuwe series zijn net zo veelbelovend als hun ontwerpen. De delicate kelken en kleuren zijn over de hele lijn overtuigend. Ontdek ze hieronder!

Vervino

Klik op de foto om de volledige Vervino lijn terug te vinden.

Deze 9-delige gastronomische glasserie zal de harten van menig wijnliefhebbers en -kenners sneller doen slaan. De dunwandige kelken, verfijnde stammen en brede voeten lijken handgemaakt, ondanks dat ze in realiteit machinaal vervaardigd werden. De ontwikkeling gebeurde in samenwerking met ervaren sommeliers. Hierdoor komt perfect het boeket van de verschillende druivensoorten naar boven. Vervino is de ziel van bijzondere momenten en werd onlangs beloond met de iF Design Award 2020 voor zijn prachtige design.

Prizma

Klik op de foto om de volledige Prizma lijn te ontdekken.

De glazen van de Prizma lijn breken licht in dezelfde fascinerende manier als een echte prisma waardoor elk glas een bijzondere schittering verkrijgt. De verfijnde structuren bieden niet alleen een heerlijk lichtspel maar voegen ook een helderheid toe aan uw wijn. Deze lijn is ontworpen om op het hoogste niveau plezier te doen aan de zintuigen door wijn voldoende ruimte te geven om zijn aroma volledig te ontwikkelen. Vreugde en gezelligheid worden in elk glas weerspiegeld.

Fortune

Klik op de foto om de volledige Fortune lijn te ontdekken.

De Fortune lijn is een geluksbrenger voor kenners. Deze 3-delige serie met een ster in de bodem en modern design brengt een unieke stijl aan elke bar of thuis omdat ze steeds in de smaak vallen: ze zijn even geschikt om te genieten van een whisky, een cocktail, een long drink en zelfs een frisdrank.

Show

Klik op de foto om de volledige Show lijn te ontdekken.

Show is een populaire allrounder die tijdloos klassiek en eigentijds design samenbrengt. Deze glazen zijn in het bijzonder vaatwasserbestendig en vallen niet alleen op door hun praktische en esthetische aantrekkingskracht, maar ook door hun veelzijdigheid. Deze collectie is geschikt voor elke situatie.

Bekijk alle collecties van Schott Zwiesel hier!

Reageer