soup-maker

De soepmachine is een vernuftig keukentoestel. Je vult de blender met verse groentjes, water en kruiden en met één klik op de knop geniet je een twintigtal minuten later van een verse tas soep. In deze reeks vind je de allerfijnste selectie soup makers op Niwzi.

De dagelijkse hulp van Moulinex

Koude bereidingen, warme bereidingen – de Moulinex soepblenders zorgen steeds voor verse soepen, purees, sauzen, smoothies en milkshakes. Het bijgeleverde receptenboek is trouwens een dagelijkse bron van inspiratie. Welke van de vier Moulinex soup maker past het beste bij jou?

Klik hier om producten in te laden

Fritel’s Soup Maker en Blender in één

Deze multifunctionele soepblender is voorzien van een zelfreinigend doorkijkvenster, een Cool Touch handgreep en een hittebestendige inox kan. Je kunt opteren voor één van de drie voorgeprogrammeerde soepfuncties, blend- en pulseersnelheden. Met deze soup maker bereid je naast soep heerlijke smoothies en milkshakes, maar ook gecrusht ijs of babyvoeding.

De soepmachines van Philips

Dunne soep, dikke soep, compote en ijskoude smoothies – de soepmachines van Philips klaren de klus in no time. Dankzij een uiterst efficiënt verwarmingsvermogen van 1000W is je favoriete soep al klaar in 19 minuten! Alle soepblenders van Philips zijn voorzien van vijf automatische programma’s.

De culinaire blender van Panasonic

De High-Power Blender van Panasonic vervult al je gastronomische wensen. Naast soep zijn er nog tal van gezonde maaltijden en drankjes die in een handomdraai op tafel kunnen staan. Gewoon blenden of een imposant maal? Aan jou de keuze!

Klik hier om producten in te laden

Vitamix’s vitamineboost

De Vitamix blender is onmisbaar in de keuken van al wie een gezonde levenswijze nastreeft. Sapjes voor onderweg, een vitaminerijk soepje ‘s avonds of een vruchtenmoes of confituur als dessertje. De sterke motor en hoge snelheid van de messen maken de mogelijkheden eindeloos.

Klik hier om producten in te laden

Cuisinart: de knapste kokende blender

Met z’n geïntegreerde kookfunctie bereidt de Cuisinart blender soepen, sauzen, purees, desserts, warme en koude dranken in een recordtijd van 20 minuten! Hij is tevens ook voorzien van drie voorgeprogrammeerde kooktemperaturen, tijdschakelaar en de Slow Mix-functie die aanbranden voorkomt.

Klik hier om producten in te laden