Bent u een echte koffieliefhebber? Bent u degene die op vakantie altijd op zoek is naar de beste koffiebar in de buurt? Dan is de Grind & Infuse Perfetta een echte aanrader voor u. Met deze espressomachine maakt u de lekkerste koffievariaties, zoals een echte barista dit doet. Enkele filterbakjes voor 1 en 2 kopjes als ook een tamper en een melkkannetje van roestvrij staal zijn bij dit product inbegrepen, zodat u meteen kunt beginnen.

Deze halfautomatische espressomachine is stil in gebruik en laat u genieten van een heerlijk op maat gemaakt kopje koffie of thee. De Grind & Infuse Perfetta warmt binnen 45 seconden op, zodat u al binnen een minuut uw eerste kopje kunt zetten. De manometer geeft de druk aan waarmee de espresso wordt bereid. De perfecte extractiedruk tijdens het zetten ligt tussen 8 en 12 bar.

De machine kan worden geconfigureerd zoals u zelf wil om het maximale uit uw koffiebonen te halen. U kiest de hoeveelheid koffie per kopje en de zettemperatuur. De machine onthoudt de instellingen totdat deze worden gewijzigd of gereset. Om energie te besparen schakelt de Solis Barista Perfetta Plus na 10 minuten over op de stand-by modus, die tevens kan worden ingesteld op 30 of zelfs 120 minuten. Na 20 minuten stand-by schakelt de machine automatisch uit.

De Grind & Infuse Perfetta is verkrijgbaar in geborsteld roestvrijstaal en matzwart: welke kleur u ook kiest, u bent verzekerd van een prachtige espressomachine ontwikkeld in Switzerland.

Klik hier om producten in te laden

Reageer