Het zijn wellicht de meest populaire drankjes ter wereld: koffie en thee. Een perfecte espresso of kopje muntthee maak je echter het beste met een toestel van Solis. De espressoapparaten en waterkokers zien er namelijk niet enkel mooi uit, ze zijn ook voorzien van de meest intelligente technologie.

Extra lang warm

Een robuust rvs-design, een knappe technologie: de Solis waterkokers zorgen voor een uitstekend gebrouwd kopje thee. Zo heeft de nieuwe Solis Thermo Kettle een programmeerbare watertemperatuur, wat het perfect maakt voor het zetten van witte of groene thee. Daarnaast heeft de Thermo Kettle een dubbele wand – een perfecte isolatie gegarandeerd! Het theewater blijft lekker lang warm.

Wist je trouwens dat Solis ook een volautomatische waterkoker heeft die dankzij een geprogrammeerde watertemperatuur en trektijd een volmaakte kop thee zet? Met de Solis Tea Maker Prestige staat je kopje thee al klaar nog voor je uit bed stapt!

Klik hier om producten in te laden

Maak het perfecte schuim

Ook zo’n fan van een heerlijke cappuccino of latte macchiato? Een heerlijk romig melkschuim maak je met de Solis Cremalatte melkopschuimer. Voorzien van zo’n vijf verschillende functies kun je warme of koude dranken perfect roeren of opschuimen.

Je maakt er trouwens ook heerlijke anijs- of chocolademelk mee! De behuizing is vervaardigd uit sterk edelstaal, het kannetje van de Cremalatte kan gewoon de vaatwasser in. Handig!

Voor een professioneel gebrouwen kopje koffie kun je rekenen op de Solis espressomachines Barista Pro en de Grind & Infuse Pro. Toch liever iets compacter? Ga dan voor de Caffespresso Pro – het uitgelezen toestel voor de beginnende espressodrinker. Je bonen maal je trouwens helemaal zelf met de praktische Scala bonenmaler van Solis!

Klik hier om producten in te laden

Klik hier om producten in te laden