solis espresso

We genieten met z’n allen graag van een deugddoend kopje thee of koffie. Het zijn dan ook de meest populaire drankjes ter wereld. Solis reikt je hierbij de hand met hun excellente espressoapparaten en waterkokers. Zo smaakt je koffie of thee nog beter!

Tongstrelend melkschuim

Solis cremalatte

Daarnaast zorgt Solis er ook voor dat je kan genieten  van de heerlijkste cappuccino of latte macchiato. Met hun Cremalatte maak je het beste melkschuim. Het toestel beschikt over 5 verschillende functies voor warme en koude dranken. Naast melkschuim kan je ook makkelijk warme chocolademelk maken. De behuizing is vervaardigd van robuust edelstaal en de kan van de melkopschuimer mag je na gebruik in de vaatwasser steken. Zo kan je optimaal genieten van je cappuccino in je luie zetel!

solis bonenmaler

Daarnaast kan je dankzij Solis jezelf ontpoppen tot een echte barista. De Solis Caffespresso Pro past dankzij zijn compacte formaat op elke keukenaanrecht.  Als je al een espressomachine hebt zonder geïntegreerde bonenmaler, dan is Solis jouw redder in nood. Met de Solis Scala bonenmaler kan je voor elke verse kop koffie de koffiebonen vers malen. De bonenmolen heeft een draaischakelaar waarmee je exact het aantal porties koffie bepaalt.

Thee maken vanuit je bed

Solis_01

Ben je toch eerder een theeliefhebber? Dan is de Tea Maker Prestige zeker iets voor jou. Stel de juiste watertemperatuur en trektijd voor de thee in. Wanneer het water de gewenste temperatuur bereikt heeft, zakt de theezeef automatisch naar beneden. Bovendien heeft dit toestel ook een timer. Zo staat je thee al klaar als je net vanonder de dons komt. Wat een zalige ochtend!

Maak ook kennis met andere producten van Solis:

Klik hier om producten in te laden