Smeg, bekend om zijn iconische design van koelkasten in 50’s style en Made in Italy kwaliteit, presenteert een unieke nieuwe samenwerking. Ter gelegenheid van de 250ste verjaardag van het Champagnehuis Veuve Clicquot worden de iconische koelkasten FAB28 en FAB10 aangekleed in het geel, de kenmerkende kleur van de champagne.

De FAB koelkasten van Smeg hebben reeds talrijke samenwerkingen met grote merken zoals Coca-Cola, Dolce & Gabbana en Disney. Na het grote succes van de eerste samenwerking in 2009, werkt Smeg opnieuw samen met Veuve Clicquot en lanceert het een speciale editie van de FAB28 en FAB10 koelkasten. Deze zijn gepersonaliseerd met de kleuren van het Champagnehuis.

De nieuwe FAB koelkasten, geproduceerd in standaard en kleinere formaten, zijn de perfecte uitdrukking van gedeelde waarden: de cultuur van hoogwaardig design en innovatie én de wens om esthetiek en functionaliteit te combineren.

The Clicquot fridge

De samenwerking omvat niet alleen twee FAB-koelkasten, maar ook een ander bijzonder product: The Clicquot fridge. Het is een verpakking voor Champagneflessen, geïnspireerd op de iconische Smeg koelkasten uit de jaren 50. Ze zijn verkrijgbaar in de kenmerkende Yellow Label kleur van het Champagnehuis en het typerende roze van de rosé schuimwijn. Deze miniatuurversie weerspiegelt perfect het onderscheidende design van Smeg en tegelijkertijd de creatieve geest van Veuve Clicquot.

Smeg besteedt veel aandacht aan duurzaamheid, daarom is de Cliquot fridge verpakking gemaakt uit 100% recyclebaar tin en bestaat de binnenkant uit suikerrietafval. Dit maakt ze volledig plastiekvrij. De geschenkdoos is een mooi en functioneel object dat de fles twee uur lang koel houdt, maar ook dienst doet als designobject. Ze zijn beschikbaar bij Monar in Antwerpen en Smets in Luxemburg vanaf 1 november. ​

 

Klik hier om producten in te laden

Reageer