Fan van koffie en design? De Italiaanse fabrikant Smeg brengt de twee werelden samen in een gloednieuw project: House of Coffee, een digitaal platform dat je kennis laat maken met het volledige Smeg-koffiegamma, inspiratie biedt aan de hand van interessante verhalen en koffiegeïnspireerde dranken en jouw koffiemoment vervolledigt dankzij de Smeg House of Coffee playlists op Spotify. Haal de barista in jezelf naar boven en maak thuis jouw favoriete koffie op een professionele manier!

Smeg, de Italiaanse fabrikant van kleine en grote huishoudapparatuur, lanceert met trots haar nieuwste project: House of Coffee, een nieuw digitaal platform waar de werelden van koffie en design worden samengebracht in een unieke combinatie. Het Italiaanse merk biedt een uitgebreid gamma aan koffietoestellen geschikt voor iedere koffiedrinker, of je nu een beginnende koffieliefhebber bent of een ware barista. Met de lancering van een aantal nieuwe machines, breidt Smeg haar koffiegamma nog verder uit en positioneert het Italiaanse merk zich als koffie-expert. Kortom, laat je onderdompelen in de koffiewereld dankzij House of Coffee en ontdek via een eenvoudige quiz de meest passende recepten en koffiemachines om drankjes helemaal naar jouw smaak te zetten!

Wat heeft House of Coffee allemaal voor jou in petto?

  • Maak kennis met het gehele Smeg-assortiment van koffiemachines, ontdek product updates en nieuwe lanceringen/toestellen/producten en kom alles te weten over het ontwerp en de functies van de toestellen. Klaar om jouw ideale koffie te bereiden?
  • Haal inspiratie uit de talrijke koffiegebaseerde recepten om zo jouw favoriete koffiedrankje tevoorschijn te toveren.
  • Laat je onderdompelen in de verhalen en interessante weetjes, gaande van de evolutie van koffiemachines tot de beste koffiemelange en wordt een ware koffie-expert.

Muziek en koffie als gouden combo

Om ten volle te kunnen genieten van jouw koffiemoment, zet Smeg in op een multi-zintuiglijke ervaring dankzij de integratie van een vleugje muziek. Het Italiaanse merk stelde zes Spotify-afspeellijsten samen die de koffie-ervaring nog specialer maken. Ontdek via de quiz welk type coffee lover jij bent en luister hier!

Klik hier om producten in te laden

Reageer