Drink je graag bruisend water? Met een Sodastream-toestel in huis maak je het in slechts enkele seconden. Van licht bruisend tot intense bubbles, je beslist zelf het bruisniveau van je water.
Met een filmpje is de beste manier om een boodschap kracht bij te zetten. We moeten met z’n allen meer water drinken, dat weet het kleinste kind. Maar al te vaak grijpen we naar ongezonde alternatieven met suiker en andere toevoegingen. Als je je eigen spuitwater thuis maakt, weet je perfect wat er in jouw drankje zit, namelijk gewoon water met toevoeging van de bubbels door middel van de CO2. Supergezond toch?

Een Sodastream toestel schakelt ook heel wat onnodige extra’s uit, die onze maatschappij ten goede komen. Zo ga je met Sodastream geen zakken vullen met plasticflessen; je gebruikt een herbruikbare waterfles én een hervulbare CO2 fles. Verder maak je de gezondste frisdrank dankzij het SodaStream siroop alternatief. Zij bieden ons zelfs een Stevia variant: een suikervrije optie als je je glaasje water wat wilt pimpen.

Daarbij haal je ook simpelweg een stukje design in huis. SodaStream valt immers niet te associëren met een plastieken apparaat dat iedere twee maanden gebruikt wordt. Neen, de nieuwste modellen pronken op je werkblad en vormen een familieritueel waar iedere dag opnieuw van gebruik gemaakt wordt.
Dit was dan ook meteen het uitgangspunt voor gezinnen met SodaStream: Maak het design gebruiksvriendelijk, laat het aantrekkelijk zijn maar zorg vooral dat het een leuk product is voor alle leden van het gezin.


Benieuwd hoe je zelf bruisend water kunt maken? Bekijk dan zeker het stappenplan. Zin in een extra smaakje? Citroenfris, Cola, Woudvruchten, of misschien ben je wel in een Cocktailmood?
Source = bron. SodaStream is puur en gezond plezier, dat ontdek je bij de eerste ontmoeting!
Sterk st(r)aaltje SodaStream.
Klik hier om producten in te laden

Reageer