siemens pulse steam

Een inbouwoven die ook een volwaardige microgolfoven is en toevoegingen van stoom kan genereren. Dat is wat deze nieuwe inbouwoven van Siemens is. Gedaan met een oven in één vakje te stoppen en verwelkom de multifunctionele toestellen in de keuken!

Veel gebruikt toestel

De oven is een veel gebruikt toestel in de keuken. We gebruiken het om te gratineren, te bakken en te braden. Daarnaast is koken met stoom al enkele jaren aan een opmars bezig. En er is dan ook nog de microgolfoven om snel iets in op te warmen. Maar te veel toestellen in de keuken, is een beetje te veel van het goede. Combi-toestellen zijn daarom heel handig. Siemens heeft dat ook goed begrepen en lanceert met hun HN678G4S1 super handig toestel waarbij een microgolfoven moeiteloos gecombineerd wordt met een conventionele oven en waarbij er nog eens stoomtoevoegingen kunnen ingeschakeld worden. Klinkt dat niet als muziek in de oren?

Op het eerste zicht ziet het toestel er hetzelfde uit als een gewone oven. Maar schijn bedriegt want deze oven is naast de traditionele ovenfuncties, ook nog eens een volwaardige microgolfoven en je kan tijdens het koken nog stoomtoevoegingen inschakelen dankzij de stoomfunctie pulseSteam. Hiermee wordt er extra stoom aan je gerecht toegevoegd. Bij een cake zorgt dit ervoor dat het niet uitdroogt.

Koken kinderspel

Deze oven maakt koken kinderspel! Je kan in één toestel verschillende types gerechten bereiden en ongeëvenaarde smaken bekomen. Bovendien kan je de voordelen van de verschillende functies met elkaar combineren. Moet er iets snel opgewarmd worden? Dan schakel je ook de microgolfovenfunctie in.

Niet alleen bespaar je met deze oven heel veel plaats, je bespaart ook nog eens heel wat tijd! Dankzij de functie varioSpeed kan je de bereidingstijd aanzienlijk inkorten. Daarnaast is de oven ook voorzien van diverse slimme functies. Zo is er de roastingSensor, een temperatuursonde die de temperatuur op maar liefst drie verschillende punten meet. Met de bakingSensor worden je taarten en andere gebakjes perfect gebakken. Een te droge cake is met deze oven onmogelijk om te maken. Zodra de sensor het perfecte eindresultaat detecteert, stopt de oven automatisch.

Handige functies

Met de functie coolStart warm je diepgevroren maaltijden onmiddellijk op, zonder deze eerst te hoeven ontdooien. Als jij iemand bent die regelmatig vergeet je avondmaaltijd uit de diepvriezer te halen, dan is deze oven op jouw lijf geschreven. In deze oven kan je bovendien aan slowcooking doen. Met de functie ‘traag garen’ kan je een lange gaartijd instellen om zalige sappige gerechten te toveren.

Kook je heel graag maar kijk je altijd tegenop het kuiswerk? Ideaal, deze oven is uitgerust met de pyrolysefunctie activeClean. Deze verpulvert al de resterende vetdeeltjes tot er nauwelijks stof van overblijft. Het enige dat je hoeft te doen, is met een vochtige schoonmaakdoek de stofdeeltjes wegvegen.

Looks

Alsof dat allemaal nog niet genoeg is, ziet deze oven er nog ook nog eens heel chic uit ook! Het zwarte glas laat een royale indruk na. Het ontwerp van de oven wordt niet verstoord door dat het waterreservoir om te stomen achter het bedieningspaneel zit verstopt.

Prijs : € 2199,99

 

 

Klik hier om producten in te laden

Reageer