De nieuwe coolFlex koel-vriescombinatie van Siemens is een icoon van moderne koelingstechnologie. De vlakke zwarte glazen voorkant is geïnspireerd op woon- en entertainment designobjecten. Daarom is deze iQ700 koel-vriescombinatie een uitstekend toestel voor open en modulaire ruimteconcepten. Het toestel kan perfect als stand alone koelkast in de ruimte worden geplaatst, maar fuseert het ook perfect met aangrenzende meubelen of objecten, waardoor creatieve vrijheid ontstaat voor interieurontwerpers en keukenontwikkelaars.

Het rechtlijnige ontwerp in hoogglans zwart glad overbrugt de keukenruimte naar de eet-, woon- of werkruimte. Tegelijkertijd is de koelkast via de Home Connect app waar dan ook bereikbaar.

Alles onder controle via Home Connect
Het energiebesparende A +++ apparaat creëert nieuwe mogelijkheden, niet alleen tijdens de installatie, maar ook in de manier van leven. De Home Connect-app ondersteunt dus de moderne behoefte aan zelfoptimalisatie: het biedt voedingsinformatie over het voedsel dat in de koelkast is bewaard en ondersteunt zo een verscheidenheid aan diëten van “vetarm” tot “hoog koolhydraatgehalte”. Tegelijkertijd kan het premium-apparaat worden bediend via een smartphone of tablet. Op die manier kan de vakantie of Sabbatmodus gemakkelijk aan of uit geschakeld worden. Als de temperatuur in het interieur bijvoorbeeld door een stroomstoring sterk stijgt, verschijnt er onmiddellijk een alarmmelding op het mobiele apparaat. Dit creëert het geruststellende gevoel dat je op tijd of met hulp van een buurman kunt ingrijpen tijdens een reis of spontane wijzigingen in het plan kunt aanbrengen.

Alles vers met hyperFresh Premium
De hyperFresh Premium-technologie biedt ook meer onafhankelijkheid: het verhoogt de houdbaarheid van veel producten tot driemaal, waardoor de frequentie waarmee aankopen moeten worden gedaan wordt verminderd. Voor vers voedsel zijn er twee transparante hyperFresh Premium-laden met speciale klimaatomstandigheden. Hier, in vergelijking met de rest van de koude ruimte, hebben lagere temperaturen de overhand: met behulp van het aanraakscherm in de deur kunnen ze elektronisch worden aangepast op elke graad tussen -1 ° C en +3 ° C. Vis en vlees bevinden zich in de droge zone. In het “Veggie-gebied” voor salade, groenten en veel soorten fruit is er een hogere vochtigheidsgraad, die met een knop kan worden aangepast aan de respectieve inhoud.

Alles in beeld via LED en LCD
Heldere, schaduwvrije led-verlichting biedt het beste overzicht van alle voeding in de koelkast. Dit voorkomt dat voedsel wordt vergeten. Een extra LED-spot brengt licht in de twee hyperFresh Premium-laden zodra ze worden geopend. De LED-spot verlicht zelfs de coolFlex Premium-koel-vriescombinatie die is uitgetrokken.

In de deur verzonken zit een LCD scherm met touch controle, deze toont de huidige temperatuur in de koelkast en het vriesvak en het hyper verse premium laden. Een lichte vingeraanraking corrigeert de aanpassing omhoog of omlaag. Energiebesparend circuit, kinderslot en vergelijkbare opties kunnen ook worden geselecteerd met de koelkastdeur gesloten. Dit houdt de temperatuur in het interieur constant en bespaart energie. Net als de Full noFrost-diepvries trouwens: het voorkomt ijs- of rijpvorming in het vriesvak en zorgt voor een altijd hygiënisch droog gekoeld onderdeel en dus altijd voor de hoogste energie-efficiëntie.

Klik hier om producten in te laden

Reageer