de inductionAir Plus van Siemens kun je best revolutionair noemen. De kookplaat met geïntegreerde ventilatie combineert niet één, maar twee onmisbare toestellen. Het is een bijzonder compacte, stille en plaatsbesparende oplossing, voor een optimaal ruimtegevoel in de keuken. Een designklassieker in wording, en een echte must in elke open keuken!

Minimaal design, maximale ruimte voor creativiteit

De kookplaat met ingebouwde ventilatie is anno 2022 immens populair bij keukenbouwers en designliefhebbers. Dat succes is logisch te verklaren. Het inductionAir Plus system is een uitmuntende fusie van design en technologie. Zo subtiel dat… deze vrijwel onzichtbaar is.
Het vlakke combi-design van kookplaat en ventilatie is integraal verwerkt in een zwart, keramisch glazen oppervlak. Een geweldige feature voor elke nieuwe keuken of kookeiland! De ventilatiemodule is integraal weggewerkt in de inductiekookplaat. Een hoogtepunt van minimaal én functioneel design, met één doel: een ongeëvenaarde kookervaring, die maximale ruimte biedt aan wat écht belangrijk is: culinaire vrijheid en creativiteit. En natuurlijk: onvergetelijke quality time met vrienden en huisgenoten in de keuken.

De ultieme comfortzone

Het ventilatiesysteem voert kookdamp af vlak bij de bron. Zo kunnen damp en geur zich niet verspreiden in de keuken. En jij kan met een fris hoofd gefocust blijven op je gerechten. Het systeem werkt met luchtafvoer naar buiten of in kringloopwerking.
Dankzij de uiterst stille werking van de iQdrive-motor hoef je niets te missen van het gesprek van je gasten of huisgenoten. De climateControl-sensor checkt de luchtkwaliteit, om vervolgens automatisch de ventilatiekracht te regelen. Dat garandeert optimale prestaties en energieverbruik, in alle omstandigheden.

Andere features van inductionAir Plus

  • Vaatwasbestendig: de vetfilterunit kan je makkelijk uit de kookplaat tillen en in de vaatwasmachine plaatsen.
  • De flexInduction-kookplaat met flexInduction-kookzones is ideaal voor het (ver)plaatsen van potten & pannen in verschillende vormen en groottes zoals een braadslede of een Teppan Yaki – zonder rekening te moeten houden met vaste ronde kookzones.
  • Met een extra grillplaat creëer je een onovertroffen barbecue-ervaring, zonder houtskool of vervelende rook.
  • In de studioLine-uitvoering heeft de inductionAir Plus kookplaat Deep Black zijprofielen: een oogstrelende combinatie van donker, roestvrij staal en zwart keramisch glas.
  • Met powerBoost kan je de opwarmtijd halveren met ongeveer 35%. Een erg praktische feature om bijvoorbeeld water supersnel aan de kook te brengen, of grote porties op te warmen.
  • De intuïtieve dual lightSlider laat toe om kookplaat en ventilatie te bedienen via één bediening. Efficiënt en overzichtelijk.
  • Via de Home Connect-app gaat een nieuwe wereld open voor wie het maximum wil halen uit zijn/haar inductionAir Plus kookplaat. Denk bijvoorbeeld aan het (bij)regelen vanuit je luie zetel, een timer en melding op de smartphone, online kooktips en gerechten bekijken, …

Ontdek de kookplaten met geïntegreerde afzuiging van Siemens hier!

Reageer