Cristel, een van de bekendste referenties op de potten-en pannenmarkt, brengt voor het nieuwe jaar een knappe aanvulling op hun Casteline Collectie met twee nieuwe sauteuses.

Uitstekende kwaliteit

Cristel streeft met hun kookgerei steeds naar een hoge kwaliteit. Deze sauteuses komen probleemloos tegemoet naar die kwaliteitseisen. De pannen zijn opgebouwd uit meerdere lagen: 3 lagen voor het corps, 5 lagen voor de bodem. Samen zorgt deze samenstelling voor een perfecte geleiding van de warmte van de bodem tot boven.

Ook opvallend is de ronde afwerking onderdaan de bodem. Hierdoor kan je bij het roeren in de pan, alle kanten bereiken. Dit is belangrijk bij het maken van bijvoorbeeld een roux.

samenstelling_Cristel

Bovendien zijn deze compatibel met alle vuurbronnen. Iedereen kan dus probleemloos genieten van deze kwalitatieve sauteerpannen. De beschikbare formaten in het nieuwe gamma zijn 28 en 30 cm. Een goede pan in je keuken is van groot belang. Niet alleen geeft deze je tijdens het koken een enorm comfort, ook de duurzaamheid van dergelijke producten zijn zeer groot. Beter om te één maal investeren in een goede pan, dan voortdurend goedkopere pannen aan te schaffen en weg te gooien.

Afneembare handgreep

Daarnaast hebben deze sauteerpannen een afneembare handgreep gekregen. Die zorgt ervoor dat je tijdens het koken moeiteloos de pan kan verplaatsen maar ook dat deze pannen tijdens het opbergen weinig plaats innemen. De elegantie van de pannen gecombineerd met de sublieme kwaliteit, maken van deze pannen je beste kompanen in de keuken!

Ontdek het merk!

Klik hier om producten in te laden

 

Reageer