philips airfryer

Philips en Sandra Bekkari slaan de handen in elkaar en hebben samen vier van Sandra’s originele Sana-gerechten herschreven om ze klaar te maken met de nieuwe Philips Airfryer XXL. Hiermee willen Sandra en Philips aantonen dat gezond eten perfect samengaat met smaakvol eten én samen genieten van heerlijk huisgemaakte maaltijden.

De kracht van huisgemaakte maaltijden

Naarmate de maanden kouder worden, hebben we meer trek in een stevige, warme, gefrituurde maaltijd – maar vetrijk eten kan een ernstig effect hebben op onze gezondheid en ons gewicht. Vooral met de eindejaarsperiode in het verschiet, is het belangrijk om op te letten wat we eten, en hoe we het bereiden. Maar dat hoeft niet te betekenen dat we niet zouden moeten kunnen genieten van die heerlijke gerechten waar we allemaal van houden: Van lekker gebakken frietjes tot gebraden kip of loempia’s, dankzij de nieuwe Airfryer XXL kan je jezelf nog steeds trakteren, maar met minder schuldgevoelens.

 

Groter, beter, gezonder

Belgen houden van frietjes, en we maken ze ook graag thuis klaar. Maar een friteuse heeft wel wat nadelen: Ongezond, onaangename geur, lastig schoon te maken… Met de Philips Airfryer kan je naast knapperige frietjes ook elke dag lekkere en gezonde maaltijden bereiden.

De mand van de nieuwe XXL versie is groter waardoor het nu mogelijk is maaltijden te bereiden voor het hele gezin – van een volledige kip tot verse frietjes voor iedereen (1,4 kg in één keer).

Dankzij de krachtige motor en de unieke Rapid Air-technologie voor de heteluchtcirculatie, kan je voedsel bereiden dat knapperig van buiten en mals van binnen is, en dit uitsluitend met lucht.

De nieuwe Twin TurboStar-technologie is speciaal ontworpen om vetten uit het eten te onttrekken, waardoor dit de gezondste manier van frituren is. Gerechten kunnen tot 90% minder vet bevatten.

4 Philips Airfryer recepten by Sandra Bekkari

Groentenchips

Eendeborst met rode kool en shitakes

Groententorentje

Zalm met noten-kruidenkorst en spinazie

Ontdek hier alle Philips Airfryer toestellen!

 

 

Reageer