Een ware barista in huis – onbeperkte variatie en een lust voor het oog

Philips introduceert het koffiemeesterwerk van dit najaar: Saeco Xelsis. Een geavanceerde en volautomatische espressomachine die vijftien verschillende koffievarianten in een handomdraai maakt. Kies via het touchscreen voor de fluweelachtige espresso of juist een romige latte macchiato, en pas je keuze geheel naar eigen smaak aan met de Coffee Equalizer. Personaliseer jouw koffiefavoriet door bijvoorbeeld de sterkte, temperatuur of hoeveelheid melkschuim te bepalen. Er zijn acht gebruikersprofielen beschikbaar. Iedereen kan zijn favorieten dus eenvoudig opslaan. 

Superieure baristakoffie in een handomdraai

De Saeco Xelsis is speciaal ontworpen om het beste uit verse koffiebonen te halen. Geniet van meer dan 20.000 kopjes dankzij de keramische molens. Deze zorgen voor duurzame prestaties en maken het mede mogelijk dat gebruikers zelf de intensiteit en maalgraad kunnen bepalen. De ingebouwde Latte Perfetto-technologie zorgt voor het perfecte laagje baristamelk die aansluit bij jouw favoriete koffierecept. Daarbij maakt de latteduo-functie het mogelijk om twee kopjes koffie tegelijk te zetten, inclusief cappuccino en latte macchiato. 
Moeiteloos te onderhouden design
Het unieke waterfilter zorgt voor een verbeterde koffiekwaliteit door constante zuivering van het water. Ook voorkomt deze filter kalkvorming in de waterleiding van het apparaat; zet gerust 50001 koffiekopjes zonder te ontkalken. De HygieSteam-functie verwijdert op verzoek het volledige melkdoorloopsysteem met behulp van stoom. Bovendien reinigt Saeco Xelsis ook automatisch na gebruik het melksysteem zodat het schoon is en klaar voor het volgende drankje. Daarbij is het geïntegreerde zetsysteem eenvoudig te verwijderen en afspoelpaar binnen enkele seconden. 
Klik hier om producten in te laden

Reageer