Kitchenaid Roze

KitchenAid introduceert een nieuw fel kleurtje in hun gamma: raspberry red. En wat voor een! Een knaller van een kleur die er niet alleen super aantrekkelijk uitziet , maar ook nog eens een goed doel ondersteunt.

Roze knallers

KitchenAid is voor vele hobbykoks onder ons een vaste kompaan in de keuken. Keukentoestellen die perfect bij elkaar passen,  zorgt voor een geslaagde harmonie in de keuken.

Steun het goede doel

Bij elke verkoop van de Raspberry Ice Artisan 4,8 liter , de magnetic drive blender, de 2-gleuven toaster en de Water Kettle, gaat er een donatie naar de Breast Cancer Foundation . Dit is een internationaal samenwerkingsverband tussen de borstkankerorganisaties van heel Europa.

 

breast cancer foundation

Borstkanker is helaas de meest voorkomende kanker onder vrouwen over de hele wereld. Iedereen kent dus waarschijnlijk wel iemand die er mee te kampen heeft of het gehad heeft. Ook jij kunt je steentje bijdragen! En geef toe, wie wil er nu niet een van deze roze knallers in huis?

Roze bril

Deze frambozen-reeks zal je sowieso elke ochtend doen glimlachen. De glanzende afwerking en de fleurige kleur geven je meteen een fleurige kijk op het leven!

Klik hier om producten in te laden

 

Reageer