kitchenaid roomijsmaker

Wat is verleidelijker dan een bol vanille met aardbeien tijdens een zonnig weekend? En wat denk je ervan om die thuis te draaien in plaats van naar de stad te moeten hollen? Met een KitchenAid Artisan keukenrobot op je aanrecht, maak je immers beter dan ooit gebruik van hun roomijsmaker!

Staat jouw Artisan keukenrobot reeds te pronken op het werkblad? Dan kan je gaan profiteren van de vele interessante accessoires die KitchenAid biedt. Naast een fruitpers, groente- en fruitzeef… ontdek je tevens het professionele ijsaccessoire om hete zomerdagen te vullen met een meer dan frisse, fruitige toets!
kitchenaid roomijsmaker
De roomijsmaker bereidt in 20 tot 30 minuten tot maar liefst 1,9 liter roomijs, sorbet, ijskoude toetjes en desserten. Daarbij kies je om bijvoorbeeld de ene week zuiver vanille te draaien en de volgende sessie met de bessen uit de tuin frambozenijs te bereiden. Bewaar beide in de vriezer en serveer die samen op een zomerbarbecue onder vrienden…De roomijsmaker is efficiënt in gebruik. Zo klik je die makkelijk in op zowel de 4,8 liter als de 6,9 liter keukenrobot.
De innovatieve bowl bewaren, doe je standaard in de vrieskast. Zo kan je met een plotse zin in stracciatella meteen aan de slag! Bij gebruik zorgt de vloeistof tussenin de dubbele wanden voor een grondig en gelijkmatig bevriezen tijdens het mixproces. Het ijs in je coupe heeft met andere woorden een stevige maar gladde structuur. Smullen!
Klik hier om producten in te laden

Reageer