Het aanraken van de ziel van heerlijke wijnen…

Dit is één van de redenen waarom mondgeblazen kristallen glazen synoniem staan voor vakkennis voor veel wijnliefhebbers. De verfijnde glazen in de Zwiesel 1872 Gourmet Collectie zijn de perfecte uitdrukking van deze hoge normen en de passie voor de fijnste dingen in het leven. De individuele reeksen bevatten glazen die de zintuigen strelen door hun tijdloze vorm die zelfs de meest delicate wijnkleur benadrukt en de textuur, het aroma en de smaak zal onthullen. De Zwiesel 1872 Gourmet Collectie is de perfecte showcase voor ‘s werelds beste wijnen.

Marlène

Ze is tegelijk sierlijk, delicaat en staat met beide voeten op de grond. Het is een ode aan de vrouwen, door Zwiesel in samenwerking met Charles Schumann ontwikkeld. De 9-delige Premium barserie overtuigt met zijn artistieke uitstraling en vloeiende vormgeving die aan de ene kant romantisch en speels oogt, maar aan de andere kant een duidelijke lijn en onafhankelijkheid afdwingt.

Klik hier om producten in te laden

La Rose

Heeft een symbolisch karakter, zoals een speciaal gebaar tussen partners, vrienden of familie of als glas voor de gastheer die zijn genodigden op een unieke avond en locatie wil voorbereiden. La Rose is het gevolg van een esthetisch ontwerp en de perfecte presentatie van de wijn en een onvergetelijke ervaring.

Klik hier om producten in te laden

 

 

Reageer