Novy-Panorama-01A-reddot

De Panorama kookplaat en dampkap in één van Novy krijgt de prestigieuze Red Dot Award voor productdesign. De Red Dot Award – een internationale prijs met aanzien – is uitgegroeid tot één van de belangrijkste designlabels voor productdesign wereldwijd. Het is de 2de keer dat het Belgisch bedrijf uit Kuurne de onderscheiding krijgt. In 2016 werd hun kookplaat met dampkap ‘One’ eveneens gelauwerd.

Design en functionaliteit

Panorama is na ‘One’ de 2de werkbladdampkap van Novy. Bij deze kookplaat met dampkap in één zit de ventilatietoren handig en stijlvol achteraan het werkblad. Het is een toonbeeld van hoe design en functionaliteit in elkaars verlengde liggen.

Zwarte ventilatietoren

Met het oog op visuele perfectie en hoogstaande kwaliteit werd gekozen voor een strakke, zwarte ventilatietoren, opgetrokken in semitransparent glas met lichte doorkijk. Handig aan de Panorama is dat de ventilatietoren op 10, 20 of 30 cm kan gepositioneerd worden. De dampen worden zo onmiddellijk afgezogen aan de bron, afhankelijk van de hoogte van de kookpotten. En aangezien de ventilatietoren achteraan de kookplaat zit, win je ook ruimte onder de kookplaat. Zo plaats je zonder problemen lades tot 40 cm diep onder Panorama.

Nieuw: AUTO-functie

Panorama is ook uitgerust met de nieuwe AUTO-functie van Novy. Die zorgt ervoor dat de ventilatietoren zich automatisch aanpast aan de meest voorkomende kooksituatie, namelijk een pot van 15 cm hoog. Met één druk op de kop zal Panorama zich op 20 cm positioneren en de meest optimale zuigstand inschakelen. Een intuïtieve en handige functie.

Het zuivere en discrete design van de ventilatietoren werd ook doorgetrokken naar de inductiekookplaat. Zo kiest Novy voor een kookplaat in opaak glas met een beperkte seriegrafie. Bij gebruik, licht de witte sliderbediening op en treedt ze in werking via automatische pandetectie. De inductiekookplaat bestaat uit 4 krachtige, octagonale kookzones naast elkaar, in panoramaopstelling dus. Je kunt de kookzones apart gaan bedienen of kieen voor de bridgefunctie, waardoor je grotere kookzones gaat creëren.

1821

Kookplaat
Novy

prijs: < €3999

Reageer