Celebrity MasterChef Vlaanderen komt na een geslaagde editie terug voor seizoen 2. Daarin zullen we opnieuw zien hoe een aantal BV’s het in de keuken tussen de potten, pannen en airfryers met elkaar uitvechten om de titel van Celebrity MasterChef in de wacht te slepen.

MasterChefs tonen de veelzijdigheid van de Philips Airfryer

Het kookprogramma was een groot success in het najaar van 2023, waarmee de vraag of Philips opnieuw partner wou worden voor de reeks van 2024 snel beantwoord was! De Philips Airfryer Combi XXL wordt opnieuw een onderdeel van het programma Celebrity Masterchef Vlaanderen, een productie van Banijay Belgium voor Play Media. Verschillende bekende Vlamingen gaan aan de slag en maken hun eigen, unieke gerechten waarbij de Airfryer centraal staat.

Het kookprogramma biedt een geweldig platform om aan te tonen hoe de Philips Airfryer een uiterst geschikt hulpmiddel is in de culinaire reis van de chefs, én waarmee thuis koken naar nieuwe hoogtes kan worden getild.

Gedurende zes spannende weken kunnen kijkers de culinaire avonturen van Celebrity MasterChef Vlaanderen volgen, terwijl Philips Airfryer hen inspireert om thuis heerlijke en gevarieerde maaltijden te bereiden. Het publiek zal de creatieve mogelijkheden van koken met de Philips Airfryer Combi XXL ontdekken, van het gemak van automatische kookprogramma’s tot culinaire inspiratie via de NutriU-app. Deze samenwerking is bedoeld om een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop mensen koken.

Benieuwd naar de kandidaten? Ontdek ze hier:

Celebrity MasterChef Vlaanderen recepten​ ​

Via de Philips NutriU app kan je ook leuke recepten van Celebrity MasterChef Vlaanderen terugvinden, die door de Philips chefs gemaakt zullen worden.

Bovendien kan je hier ook alle recepten terugvinden zodat je zelf thuis ook aan de slag gaan met alle recepten die de chefs ontwikkeld hebben.

 

Klik hier om producten in te laden

Reageer