Een biertje degusteren kan een ik-momentje inlassen na een drukke werkdag of een gezellig moment zijn met familie of vrienden. Smaken kunnen verschillen. De één geeft de voorkeur aan een frisse en licht biertje, de ander verkiest een sterk aroma en nog een ander wil een krachtige en rijkelijke pint voor zijn neus. Dan kan de keuze van het juiste glas niet achterwege gelaten worden. Hiermee beslissen we namelijk om het gerstenat al dan niet perfect tot zijn recht te laten komen.

Bièrissime werd door Peugeot ontwikkeld in nauwe samenwerking met Elisabeth Pierre, een internationale expert op gebied van bierproeven. De lijn bestaat uit drie glazen die zijn ontworpen om het proeven van een bier te sublimeren door zijn aromatische en organoleptische kenmerken ervan te benadrukken.

Fris en bruisend

Voor de liefhebbers van licht alcoholisch, sprankelend, verfrissend, zuiver, fijn, zacht, in balans tussen mout en hop, zurig, zuur of fruitig bier.
Bv. Lagers, Pils, Witbier, Seizoen, Bitter, Zuur, Lambic, Geuze.

Aroma’s en parfum

Voor wie houdt van dominante hopvariëteiten met aroma’s van planten, fruit, bloemen, bladeren, hars, kruiden. Kruidige bieren, met een matige tot intense, bittere smaak.
Bv. IPA, Pale Ale, Bitter, Session IPA, Brett IPA, wilde bieren of wijnbieren.

Kracht en materie

Indien je er de voorkeur geeft aan krachte, complexe, ronde, zachte, royale, dominante mout en gistingsbieren met een rijke textuur.
Bv. Abdijbieren, Strong Ale, Stout, Porter, Imperial Stout, Barley Wine (gerstewijn) Eisbock, Dubbel, Tripel, Quadrupel of bieren gerijpt in vaten.

 

Vind hieronder jouw dichtsbijzijnde verkooppunt van Peugeot Bièrissime:

Klik hier om producten in te laden

Reageer