Peperliefhebbers, dit nieuwe product zal u doen watertanden. Peugeot innoveert en stelt zijn precisie en knowhow in dienst van de ongelooflijke aroma’s van peper met het Maestro concept, een ultra slimme pepermolen met verwisselbare reservoirs, voor nog meer plezier.

Met Maestro biedt Peugeot de ideale molen om de wereld van de peper te ontdekken: een Made in France pepermolen met verwisselbare reservoirs in combinatie met een selectie originele pepers met uitzonderlijke aroma’s. Maestro by Peugeot nodigt u uit voor een originele en onmiddellijke reis door de wereld van de paprika.

In dit rijke universum heeft Peugeot zorgvuldig een exclusieve collectie van 6 originele grands crus met buitengewone aroma’s en grote frisheid geselecteerd. Zwarte, witte, rode, wilde of gemengde pepers, de Peugeot Premium selectie verrast door zijn intensiteit, zijn delicatesse en de subtiliteit van zijn noten. De verleiding van de peper wordt onweerstaanbaar. Verkrijgbaar in hermetisch gesloten zakken voor een optimale bewaring en een gemakkelijke vulling, behouden de Peugeot-peperbollen langer hun versheid en kostbare aroma’s.

Peper wordt vaak geassocieerd met pittigheid, maar wist u dat het een onvermoede wereld van smaken herbergt? Peper is de vrucht van de peperplant, een liaan die na de bloei trossen kleine peperkorrels produceert. Het stadium van rijping en de verzorging na de oogst bepalen de verschillende kleuren en aroma’s van de peper. Net als de originele koffie of de grote wijnen bieden de diversiteit van het terroir en de knowhow een oneindig rijk aromapalet. De grote pepers ontwikkelen complexe en betoverende aroma’s: houtachtig, bloemig, fruitig (citrus, rood fruit, gekonfijt fruit), mentholachtig… Zoveel noten waarmee Maestro zowel kenners als beginners uitnodigt om te spelen.

Klik hier om producten in te laden

Reageer