pasen chocolade eieren

Wie denkt aan Pasen, denkt automatisch aan die heerlijke paaseieren. Pak het dit jaar wat ambitieuzer aan en maak zelf je paaseitjes. Lees hier hoe!

Kit Surprise chocolade ei

Scrapcooking is bekend om zijn leuke bak-accessoires en kits. Een van hun nieuwigheden is de Kit Suprise waarmee je zelf een surprise chocolade ei kan maken.

In de kit zitten er twee mallen waarin je de gesmolten chocolade moet ingieten. Ook gouden folie om de eitjes in te verpakken en de verschillende surprises.

kit surprise scrapcooking

Hoe maak je een surprise ei?

Giet de gesmolten chocolade in de mallen en laat gedurende 3 uur opstijven in de diepvriezer. Plaats er vervolgens de surprise in en gebruik de gesmolten chocolade als lijm om de twee helften met elkaar vast te maken. Laat nog eens gedurende 5 uur opstijven. Ontkoppel daarna de mallen en werk de randjes bij met een scherp mesje. Het enige dat je nog hoeft te doen is het chocolade-ei inpakken met de gouden folie en klaar is kees! Wedden dat je gaat scoren bij je kleine sloebers?

Prijs: € 11,50

Ontdek ook andere chocoladevormen van Scrapcooking:

Klik hier om producten in te laden

[gap height=”40″]

Maak 3D chocolade versieringen met Lékué

Pasen Lékué chocoladevorm 3D

De vorm is eenvoudig te gebruiken en het resultaat is altijd perfect! Giet de chocolade in de vorm , laat het afkoelen, haal de figuur uit de vorm en wees creatief met de versiering. Geniet ervan!

Klik hier om producten in te laden

[gap height=”40″]

Leestip

Heb je na het paasfeest ook te veel paaseieren? Lees dan zeker onze tips wat je met je restjes kan aanvangen!