Niets leuker dan samen met het gezin een baknamiddag te houden, toch? Met de toestellen van DOMO tover je in een handomdraai de lekkerste zoetigheden op tafel. Bak je er vaak niets van? Geen paniek! Zowel jong als oud, keukenprins(ess)en als patissier-nieuwelingen kunnen beroep doen op het assortiment van DOMO. De toestellen zijn namelijk supereenvoudig in gebruik.

Hou je van een krokant wafeltje, een pannenkoek of ben je gek op vers roomijs? Alles is mogelijk. Loopt het water je al in de mond? Lees dan snel met welke toestellen van DOMO je aan de slag kan gaan.

Wafels bakken, ging nog nooit zo gemakkelijk

Met het nieuwste digitale wafelijzer van DOMO word je een echt wafelgenie. Je serveert in een handomdraai de heerlijkste wafels. Dankzij het handige keuzemenu kan je verschillende wafelvarianten bereiden met slechts één toestel. Geniaal! Kies voor één van de programma’s – Healthy, Brussels, Liège, Breakfast, Custom – en ga meteen aan de slag. Het wafelijzer telt af tijdens het bakken en geeft aan wanneer je wafels klaar zijn. Luchtige, krokante en uniforme wafels bakken, ging nog nooit zo gemakkelijk!

In het bijgeleverde receptenboekje staan 7 recepten waarmee je bovendien meteen kan starten. Met DOMO’s Waffle Genius is eindeloos bakplezier gegarandeerd.

Klik hier om producten in te laden

Voor pannenkoeken groot of klein…

… moet je bij DOMO zijn. Een kleine honger of net een gigantische trek? DOMO’s pannenkoekenplaat beschikt over 2 afneembare bakplaten: een voor grote pannenkoeken (Ø 37,5 cm!) en een voor vijf kleine pannenkoekjes. Je kan handmatig de temperatuur instellen aan de hand van het indicatielampje. Dankzij de antiaanbaklaag blijven je pannenkoeken niet kleven aan de plaat en kan je ze gemakkelijk omdraaien. Dit toestel valt ongetwijfeld in de smaak bij de kleinsten en grootsten van het gezin. Haal die siroop en suiker alvast boven, want wie heeft er honger?

Klik hier om producten in te laden

De dubbele pannenkoekenplaat voor dubbel plezier

Voor de zoetekauwen of voor wie het wat grootser mag, heeft DOMO de dubbele pannenkoekenplaat. Met dit toestel bak je niet één, maar twee grote pannenkoeken tegelijkertijd. Dubbel bakplezier, dubbel smullen. Ideaal voor de grote honger of om te delen met je bubbel. De antiaanbaklaag zorgt ervoor dat jij altijd de beste en meest smaakvolle pannenkoeken kan serveren. Haal dit baktoestel in huis voor dubbele pret tijdens de feestdagen.

Klik hier om producten in te laden

Maak je eigen roomijs voor tijdens de feesten

Kan een lekker bolletje roomijs of sorbet er bij jou ook altijd in? Met de feestdagen in het vooruitzicht is het hét moment bij uitstek om uit te pakken met je eigen vers gedraaid ijs. De volautomatische roomijsmachine van DOMO maakt het je erg gemakkelijk. Dankzij de ingebouwde compressor vriest de roomijsmachine zelf, terwijl het ijs draait. De kom hoeft dus niet op voorhand in de diepvries.

In amper een uur tover je heerlijk roomijs op tafel (voor gelato, sorbet of frozen yoghurt draai je het ijs in slechts 30 minuten). Je kunt met het toestel ongeveer 1,5 liter ijs maken, wat goed is voor vier tot zes personen.

Met de ingebouwde digitale timer en het transparante deksel kan je het hele proces nauwlettend volgen. Bovendien zit in het deksel een vulopening om bijvoorbeeld chocoladestukjes of andere smaken aan het mengsel toe te voegen. Superleuk om in de kerstvakantie creatief mee aan de slag te gaan.

Klik hier om producten in te laden

Reageer