Winterse koude verwarmen met zoetzachte marshmallows boven vuurschalen of vlees aromatisch roken tijdens een zwoele zomeravond. Outdoor dining kan het hele jaar door en op verschillende manieren. En ondanks het tijd- en seizoenloze karakter, schuif je door het komen en gaan van nieuwe trends telkens aan een andere tafel. Point-Virgule en Barbecook schotelen u alvast een nieuw trendmenu voor, zodat u in 2023 voorbereid én in stijl kan tafelen op het terras of in de tuin.

1/ Nostalgie naar de koude schotel

Een metalen schotel tot de nok gevuld met opgerolde ham, een selectie knapperige rauwkost afgewerkt met een ei of zes. We herkennen het alle maal, de koude schotel die onze grootmoeder ons tijdens zowat elke speciale gelegenheid voorschotelde. Point-Virgule en Barbecook nemen deze nostalgische klassieker mee naar 2023 en geven er een

stevige, trendy draai aan. Aan de hand van de rokers van Barbecook kan je zowel vlees en vis als groenten en zuivelproducten zoals eieren koud (of warm) roken, wat het geheel een unieke smaak bezorgt. Vervang daarnaast de typisch zilverkleurige schotel door een apéroplankje van Point-Virgule, met een hout-marmer look. Met een drankje erbij is het de perfecte combinatie voor een frisse lenteavond op het terras.

2/ Urban table

Gebruik in 2023 je groene vingers aan de buiteneettafel, want ook hier zal de urban table trend te vinden zijn. Vervang komend voorjaar je klassieke moestuin door kleinere plantenpotten, die je rondom je woning rijkelijk kan verspreiden. De potten van Point-Virgule passen in elke omgeving en werden vervaardigd uit 100% recyclebaar materiaal. Bovendien dossen we onze tafels dit jaar uit met vers geplukte bloemen in glazen vazen, in funky en uitgesproken kleuren. Uit eigen tuin, of geplukt uit zogenaamde pluktuinen. Zo geniet de bloemenliefhebber het volledige jaar door van prachtige seizoensboeketten.

3/ De ‘Lundi’

Gedaan met brunchen op zondag! Dit jaar slapen we langer, rekken we onze luie ochtenden uit en verschuiven we de lunch naar de late namiddag. ‘Lundi’, ofwel late lunch, early diner, is de perfecte zomerse activiteit. Denk lange en warme namiddagen in de tuin waarbij er aan de lopende band hapjes en drankjes te verorberen zijn, zelfs tot lang nadat de allerlaatste lichtstralen verdwenen zijn. Voor de liefhebber bovendien een mooi moment om de barbecue nog eens op te warmen. De Magnus Barbecue van Barbecook is gemaakt voor en voorzien op plezierig koken. Deze komt in drie verschillende modellen en is bovendien de eerste barbecue die inhouse werd ontworpen door Barbecook. Direct en indirect grillen, grillen à la plancha, pizza’s bakken en roken, deze barbecue kan het allemaal. Serveer alles op het servies van Point-Virgule en breng je zomers eetfestijn naar een nieuw niveau.

4/ Vuurschaal op het menu

Schuif aan bij de knusse gezelligheid van de Barbecook vuurschalen, en verwarm niet alleen jezelf maar ook je avondmaal. In 2023 maken we van de hete vlammen gebruik om een heerlijke lunch of zelfs volledige diners voor te bereiden, denk wok of soep. Gebruik de Nestor houtbarbecue van Barbecook zowel als intieme warmtebron als handige bakplaat. Of kies voor de Jack Vuurschaal, die je dankzij de bijhorende accessoires de mogelijkheid geven om buiten op een unieke manier eten te bereiden. Zo maak je van je volgend tuinfeest een fijne eetbeleving.

 

 

 

Klik hier om producten in te laden

Reageer