De keuken van tegenwoordig is strak & design » Dampkappen specialist Novy past perfect in dat plaatje » Novy Panorama en Novy One verdwijnen na gebruik naadloos in je kookplaat.

Open ruimte, natuurlijke materialen, donkere tinten, …

Het is al strak wat de klok slaat in het keukenlandschap tegenwoordig. Dampkappen specialist Novy merkt al langer de trend naar architecturale strakheid in onze kookplekken. Hing de dampkap vroeger duidelijk in zicht, dan brengen de Novy Panorama en de Novy One vandaag werkbladafzuiging die naadloos in de keuken integreert. Designparels in balans met de strakke keuken van vandaag.

Wie wilt er tegenwoordig nog een gesloten, afgezonderde ruimte om dagelijks in te koken? We verschuiven meer en meer naar keukens die mooi ogen en waarin geleefd kan worden. Een dampkap geïntegreerd in de kookplaat past perfect in dat plaatje.
Handig aan een ventilatietoren in de kookplaat is dat de dampen onmiddellijk afgezogen worden daar waar de kookdampen ontstaan. Daarbovenop maken ze visuele rust in de keuken mogelijk: de toren verdwijnt namelijk wanneer je de kookplaat niet gebruikt. Makkelijk om schoon te maken én esthetisch aangenaam. Bovendien zorgt dit systeem voor de ultieme bewegingsvrijheid, want je bent niet meer gebonden aan een plafond of muuroplossing.

Award winning

En het succes van werkbladafzuiging werd bewezen: zowel de Novy One als de Novy Panorama wonnen de prestigieuze Red Dot Design Award in respectievelijk 2016 en 2018. Het bewijs dat mensen tegenwoordig op zoek zijn naar de combinatie van discreet, gebruiksvriendelijk design en hoge performantie.

 

Klik hier om producten in te laden

Reageer