Het Belgische DOMO maakt van iedereen een echte barista at home. Met een nieuwe melkopschuimer, koffiemolen en (volautomatische) espressomachines wordt het nu al uitgebreide assortiment nog vollediger. Ga je voor een sterke kop zwarte koffie of wil jij de lekkerste latte’s maken? Met een DOMO toestel lijkt jouw (home) office net een hippe koffiebar.

Het perfecte melkschuim in slechts 3 minuten

Zei er iemand cappuccino? Daar hoort uiteraard een perfect laagje melkschuim bij. Met de DOMO melkopschuimer (DO717MF) is dat in een handomdraai toegevoegd. In slechts 3 minuten maak je warm of koud melkschuim voor een lekkere cappuccino, latte, koffie verkeerd, chococino,… Bovendien kan je er ook warme chocolademelk in maken, ideaal voor die koudere dagen die ons te wachten staan.

Klik hier om producten in te laden

Een koffiemolen voor de professionals

Er gaat niets boven de geur van jouw eigen gezette tas koffie met versgemalen bonen. Met de DOMO koffiemolen DO715K kan je jouw koffiebonen extra fijn malen voor dat perfecte tasje ochtendgoud. Met 5 instellingen om te doseren, nauwkeurig instelbare grofheid en een conisch maalwerk om de essentiële oliën in de bonen te beschermen, heb je alles in huis om een koffie op jouw maat te maken.

Klik hier om producten in te laden

DOMO’s Espressomachine om ‘s ochtends op te warmen

Op zoek naar een espressomachine om de ochtend goed te starten en ’s middags even koffieklets te houden? Met de DOMO DO711K espressomachine zit je sowieso goed want hij wist Test Aankoop’s label ‘Beste koop’ te veroveren afgelopen juni. Deze topper laat je niet enkel een (dubbele) espresso zetten, maar je kan er ook koffie, latte, cappuccino, thee,… mee maken. Een multi-inzetbaar toestel dat niet mag ontbreken bij de echte koffieliefhebber.

Klik hier om producten in te laden

Met één druk op de knop een verse kop koffie

Voor wie het allemaal wat sneller mag gaan is er de volautomatische espressomachine DO718K, gloednieuw in DOMO’s koffieassortiment. Deze supermachine is in slechts 10 seconden klaar voor gebruik. Het maken van je favoriete koffiebereiding ging nog nooit zo vlot! Met zijn touchbediening, kopjesverlichting en waterlevelindicatie is het toestel een echte must-have voor de gadgetfreak onder ons. Bovendien heeft de machine een elegant en compact design, ideaal als pronkstuk in je keuken. Liefhebbers moeten nog heel even afwachten want DO718K is pas te verkrijgen vanaf eind september.

Klik hier om producten in te laden

Reageer