Geïnspireerd door de weelderige wijngebieden van de Côtes du Rhône in Frankrijk, onthult Le Creuset een verfijnde toevoeging aan zijn kleurenpalet: Rhône.

Diep en luxueus, deze nieuwe kleur belichaamt de rijkdom van zijn inspiratiebron, bijna tastbaar in elke nuance. Als de ultieme culinaire metgezel is Rhône doordrenkt met elegantie en afgewerkt met een weelderige gouden knop, waardoor het een must-have wordt voor elke keuken.

De Inspiratie Achter de Kleur

Rhône is als een prachtige rode wijn die wordt geserveerd in het zachte licht van de late namiddag, of als de aanraking van rijke fluwelen bekleding – het straalt sensualiteit en elegantie uit, en wordt snel een klassieker. Als eerbetoon aan de legendarische wijnstreek en zijn inspirerende wijnen, brengt Rhône tonen van sappige pruimen, kersen en rode wijn naar de tafel, waardoor warmte en rijkdom worden toegevoegd aan elke culinaire ervaring.

Net zoals de meester-wijnmakers hun ambacht perfectioneren, heeft Le Creuset met precisie de juiste elementen samengebracht om de diepe tonale lagen van Rhône te creëren. Vergelijkbaar met de manier waarop wijn elke maaltijd verrijkt, kan een vleugje Rhône nieuwe diepte en complexiteit toevoegen aan elke keuken en tafelsetting.

Combineer en Verrijk

De mogelijkheden zijn eindeloos met deze verrassend veelzijdige kleur. Van neutrale tot meer levendige tinten, zoals de honingkleurige Nectar, Rhône combineert moeiteloos en voegt een vleugje verfijning toe aan elke ruimte. Laat je inspireren door de diepte en warmte van Rhône en ontdek nieuwe manieren om je keuken en tafel te verrijken met deze prachtige toevoeging aan de Le Creuset-collectie.

Reageer