Smeg helpt je met een gezonde en dynamische levensstijl dankzij de nieuwe personal blender!

DE NIEUWE PERSONAL BLENDER!

De personal blender is het nieuwste lid van de blender familie. Na de gewone blender met een beker van 1,5 liter en een apart opzetstuk voor de Bottle-to-go lanceert Smeg nu ook een meer compacte blender enkel voor smoothies te maken. De personal blender komt met twee flessen van 600 ml waardoor je uw smoothie kan maken en ook direct kan meenemen.

EEN GEZONDE LEVENSSTIJL WAS NOG NOOIT ZO GEMAKKELIJK!

De personal blender is speciaal ontworpen om een gezonde en dynamische levensstijl te kunnen vrijwaren.  Met de twee to-go-flessen kan je uw zelfgemaakte smoothie gemakkelijk meenemen. Kies je favoriete groenten en fruit, gooi in de blender en mixen maar! Met de twee snelheidsniveaus kies je zelf de snelheid wat een gemakkelijk en veelzijdig gebruik garandeert! Bovendien zijn de flessen vaatwasser bestending dus na gebruik zet je het in de vaatwasser, gebruik je de tweede fles de volgende dag!

TRITAN RENEW

De personal blender flessen zijn gemaakt uit Tritan Renew en dus met 50% gecertifieerd gerecycleerd materiaal.* Een innovatieve moleculaire recycling methode die moeilijk te recyclen plastic afval recycleert om nieuwe materialen te maken.

Door traditionele fossiele grondstoffen te vervangen door gerecycleerde inhoud, wordt plastic afval van de stortplaatsen weggehouden, vermijden we dat het in de oceaan terechtkomt en wordt de uitstoot van broeikasgassen verminderd.

Dit materiaal is zeer duurzaam, vaatwasserbestendig en vrij van BPA.

Klik hier om producten in te laden

Reageer