Bij wild hoort uiteraard een rijkelijke saus. Ervaren chefs en hobbykoks kunnen daarom niet zonder deze Demeyere bijzonderheid: het haast iconisch hoge sauspotje blijkt méér dan praktisch.

Je weet het vast ook wel – degelijk keukengerei is geen overbodige luxe. Met goed materiaal werk je immers sneller, efficiënter, veiliger. Daarbij wordt ieder keukenverhaal zoveel interessanter met kwaliteitsproducten!

Voor dagelijkse sauzen of ingewikkelde mengsels, het hoge sauspotje van Demeyere toont zich telkens van zijn beste kant!

Het ontwerp is vervaardigd uit roestvrij staal 18/10 – en zo ook de gelaste lange greep. Een glanzend gepolijste afwerking vormt dit steelpannetje om tot glamoureus object.

Verder beschikt dit item over een 3-lagige capsulebodem met een dikte van 3,5 mm. Deze bodem – die ook perfect op het inductievuur werkt – is bestand tegen temperatuurwissels; warmte blijft behouden zodat sauzen niet schiften.

Je gebruikt hét sauspotje om je bereidingen in te koken en warm te houden. Maar ook mixen gebeurt rechtstreeks in dit duurzaam Demeyere design. Daarbij serveer je dankzij het praktische handvat, vergezeld van een functionele gietrand, de béarnaise vanuit het potje op de borden.

Een maataanduiding tot 1 liter ontbreekt daarbij niet; een nuttig detail dat net zoals alle andere accenten in het hoge sauspotje voor een duidelijke meerwaarde zorgt.

Grootte: ø 10 cm

Klik hier om producten in te laden

Reageer