De coolFlex koelkastenserie van Siemens is al jaren een bestseller. Nu introduceert het merk de volgende generatie. Hij overtuigt met zijn geoptimaliseerde XXL vershoudsysteem voor langere houdbaarheid, optimale benutting van het volume van 360 liter en maximaal overzicht over alle voorraad. Voor het eerst wordt het vriesvak verlicht door zijn eigen FreezerLight en is het koelkastcompartiment twee keer zo helder als voorheen. Met slechts 35 dB behoren de nieuwe coolFlex apparaten tot de stilste solo koelvriescombinaties op de markt. Het gemak omvat ook de mogelijkheid om het apparaat niet alleen te bedienen via het elektronische aanraakscherm dat in de deur is ingebouwd, maar ook via de Home Connect app.

Vol met nieuwe technologie

De hyperFresh technologie in het nieuwe XXL-formaat zorgt voor speciale klimaatomstandigheden voor levensmiddelen. De temperaturen liggen hier tot 2°C lager dan in de “normale” koelruimte. Terwijl de hyperFresh <0°C> box een droog klimaat biedt voor vis en vlees, worden sla, groenten en vele soorten fruit bewaard in de nu nog royalere, vochtige klimaatzone. Hierdoor blijven vitaminen en voedingsstoffen smakelijk en eetklaar gehouden. Kortom: vers voedsel gaat dagenlang mee, hoeft minder snel te worden geconsumeerd en minder vaak te worden weggegooid.

Afstandsbediening: perfecte koeling

Optimale opslag betekent ook dat de koudeketen tussen aankoop en opslag zo weinig mogelijk wordt onderbroken. De coolFlex oplossing hiervoor is het inschakelen van de superCool en superFreeze opties vanuit de supermarkt via de Home Connect app. Op die manier koelt het apparaat de aankopen na het transport in de kortst mogelijke tijd af, zonder reeds opgeslagen levensmiddelen op te warmen of te ontdooien. Het verborgen Multi-Airflow-Systeem in de achterwand zorgt voor een perfecte verdeling van de koude lucht over alle niveaus van het koelgedeelte, terwijl de noFrost-functie ervoor zorgt dat het vriesgedeelte nooit meer ontdooid hoeft te worden. Bovendien zijn de coolFlex van deze generatie nog stiller – met slechts 35 dB zijn ze een goede keuze, vooral voor keukens die in open verbinding staan met de woonkamer.

freezerLight brengt licht in de duisternis

Als je echt ruimte wilt hebben, heb je ook een flexibele binneninrichting nodig die zich aan alle soorten benodigdheden aanpast, zodat er geen “blinde” hoeken en oppervlakken zijn. Siemens huishoudapparaten lost deze uitdaging op met behulp van transparante legplanken, laden, chromen flessenhouders en inzetstukken. Zij maken het gemakkelijk om het interieur te structureren volgens de behoeften. Bovendien is de helderheid van het interieur verdubbeld ten opzichte van de vorige modellen. En niet alleen in het koelgedeelte, maar ook in het vriesgedeelte. Want waar het eerst donker was, biedt het nieuwe vrieslicht nu overzicht!

 

 

 

Klik hier om producten in te laden

Reageer