cosy & trendy innovar servies

Cosy & Trendy heeft heel wat in petto voor het nieuwe jaar. Vooral bij de serviezen zijn er een aantal zeer geslaagde nieuwkomers. Een daarvan is de Innovar, een knap en rustgevend servies die op geniale wijze knipoogt naar aardse elementen.

Perfect voor elk seizoen

Als je op zoek bent naar een servies dat je doorheen alle seizoenen kan gebruiken, dan zit je hier goed. De Innovar is opgebouwd uit twee tinten: een zacht grijs met een subtiele spikkeltje. De kleur van de randen gaat over naar een zacht lichtbruin, die je meteen doet denken aan aardse elementen. De combinatie van de kleuren vormen samen een knap geheel die zowel bij jong als oud zal scoren.

innovar2

De Innovar bestaat uit platte ronde en vierkante borden in verschillende groottes, een slakom, een koffietasje met bijhorend schaaltje, een mok en bowls. Kortom, combinatiemogelijkheden genoeg! De kleuren van het servies combineren prachtig met alles wat erop komt te liggen. Een servies die je het hele jaar door kan gebruiken en die matcht met elk gerecht. Wie wil dat nu niet?

Klik hier om producten in te laden