Hamburgers zijn momenteel alomtegenwoordig: Heerlijk gebakken in een pan of op de grill, afhankelijk van de smaak en/of het seizoen. Maar vandaag mag het ietsjes meer zijn, want de burger wordt gevierd!

Wat moet er op een hamburger?

Een klassieke burger bestaat uit een zacht broodje of bun, bedekt met een hamburger van gehakt vlees en gegarneerd met tomaten, ui, ingelegde komkommers en een sausje zoals ketchup. Tegenwoordig mag je je fantasie de vrije loop laten gaan en vleessoorten, groenten en sausjes naar eigen smaak combineren!

Aan de slag voor die home-made burgers

Handgemalen vlees naar smaak

Maal zelf jouw vlees met de vleesmolen van Lurch. Wil je een burger maken van een organische kip en niet van rundsvlees? Geen probleem. De mogelijkheden zijn eindeloos, want jij beslist wat er op jouw burger ligt!

Klik hier om producten in te laden

De perfecte hamburgervorm

Al eens afgevraagd hoe het komt dat de hamburger zo’n mooie vorm heeft? Simpel. Vul het vormpje met gehakt vlees, even aanduwen en de grill mag opgewarmd worden!

Klik hier om producten in te laden

Zelfgemaakte broodjes? Het kan!

Geef jouw burgers de ultieme persoonlijke toets met zelfgemaakte broodjes. Jouw gasten zullen versteld staan! Wil je spelen met het soort brood? Doe maar! Focaccia, vegan curry, gefrituurde uien broodjes,… Alles is mogelijk, zolang het maar lekker smaakt!

Klik hier om producten in te laden

Een eigen sausjes creëeren?

Kant-en-klare sausjes bevatten vaak meer suikers dan groenten. Geniet van een heerlijk zelfgemaakte pesto met verse kruiden en een heerlijk aroma.
Met een multichopper voeg je alle ingrediënten samen en trek je enkele malen aan het koordje. Na enkele ogenblikken heb je het heerlijkste sausje ooit!

Klik hier om producten in te laden

Super groentenslierten

Wil je rode biet of knapperige wortels bij jouw originele burger? Maak gebruik van een spirellisnijder om in een handomdraai jouw burger te garneren en er een magisch tintje aan te geven!

Klik hier om producten in te laden

 

Smakelijk!

Reageer