novy cloud

De keuken is steeds meer een echte leefruimte geworden. De gebruikte materialen zijn dan ook steeds verfijnder afgewerkt. Ook Novy heeft oog voor detail. Heb hun nieuwe dampkap ‘Cloud’ al gezien? 

Verfijnd design 

De gloednieuwe dampkap Cloud van Novy is een echt technologisch hoogstandje. Allereerst valt het verfijnde design meteen in de aandacht. De vloeiende lijnen en zuivere vormgeving alsook de hoogte van amper 7,9 cm zorgt ervoor dat deze dampkap steeds subtiel aanwezig is in de keuken. 

De dampkap heeft geen afvoer naar buiten, maar werkt via de recirculatietechniek. Alle ongewenste geurtjes worden naar de vet- en deurfilters getransporteerd en geneutraliseerd. Daarnaast is Cloud ook een zeer stil toestel. Het geheim zit in de twee motoren die verwerkt zitten in een silent body. Een praatje slaan tijdens het koken? Geen probleem, met deze stille knapperd kan je lekker kletsen tijdens het kokkerellen. 

Sfeermaker

novy cloud dampkap

Niet alleen levert Cloud uitstekende prestaties, ook brengt het toestel de nodige sfeer in de keuken. De subtiele ledstrip past zicht aan de stemming van het moment aan. 

Cloud is ook een zeer flexibel toestel. Om het even waar, kan je het toestel monteren. Je hoeft geen vals plafond te voorzien, je kan het ruimtegevoel van de keuken zo netjes bewaren. Door zijn eenvoudige installatie kan je Cloud makkelijk verhuizen. 

Klik hier om producten in te laden