Hoe je ‘t ook draait of keert – de keuken blijft de populairste plek in huis. Dampkapspecialist Novy begrijpt dit als geen ander. Door de leefruimte en kookplek te versmelten tot één wordt de keuken een ruimte waar kinderen spelen, vrienden worden uitgenodigd en familiediners georganiseerd.

Novy – een échte lifestylebrand

De nieuwe mission-statement mét nieuwe campagne luidt als volgt: met Novy is er leven in de keuken! Dit begon reeds met fluisterstille dampkappen die vertoeven in de keuken aangenaam maken. De mooiste momenten uit het dagelijkse leven gebeuren nota bene meestal in deze plek.

De technisch efficiënte en stille dampkappen van Novy garanderen dan ook een buitengewoon aangenaam keukenklimaat. De keuzemogelijkheden zijn eindeloos. Ga je voor de onzichtbare plafondunits van Pure’line of de sfeervolle lichtarmatuur dampkappen Mood, Cloud of Zen?

Eén ding is zeker: de hedendaagse keuken is een multifunctionele leefruimte en het hart van ons huishouden. En dat heeft Novy goed begrepen!

Novy Premium Innovation Producten (230, 7550, 826, 6832) zijn enkel verkrijgbaar bij Novy partners die behoren tot het netwerk van ‘Novy Premium Innovation’ verkooppunten.

Ontdek de dampkappen van Novy nu op Niwzi.