Nori van Beka is er eentje om door te geven van generatie op generatie. De collectie is vervaardigd uit onverwoestbaar gietijzer die een uitstekende warmtegeleider is en erom bekend staat om warmte lang vast te houden. Zowel de binnen- als buitenkant is afgewerkt met een 3-dubbele emaillaag en klaar om krokant aan te braden, te slow cooken en te stoven dat het een lieve lust is.

De stoofpot: rond of ovaal?

De stoofpotten met bronskleurige knop worden een ware blikvanger in uw keuken én aan tafel. Ze zijn beschikbaar in twee uitvoeringen: rond, met een inhoud van 5L of rovaal (niet rond, niet ovaal), die een capaciteit heeft van 5,5L.

De pinnen onderaan het deksel verdelen het kookvocht uniform en zorgen voor een natuurlijke en continue besprenkeling van de bereiding.

Grill met twee handvaten

Grillen doe je volgens de echte chefs in een gietijzeren pan, want naast het feit dat gietijzer een uitstekende warmtegeleider is, is het ook uiterst geschikt voor hoge temperaturen en wordt de warmte langdurig vastgehouden.

De grill-lijnen zijn ook extra diep waardoor het contact tussen het voedsel en vet minder is en je gezonder gaat koken.

Extra grote fondueset

Diner voor 8 personen in het verschiet, maar weinig zin om lang in de keuken te staan? Met deze extra grote fondueset (2L) kun je met z’n achten aanschuiven aan tafel en kookt ieder voor zich. Hij is vooral geschikt voor vleesfondue, maar kan ook gebruikt worden voor kaas- of chocoladefondue na verwijdering van het spatdeksel.

Benieuwd naar de volledige Nori lijn? 

https://www.beka-cookware.com/nl-be

Reageer