Deze nieuwe compacte KitchenAid keukenmachines zijn stijlvol en gemakkelijk te installeren en te gebruiken.

Deze keukenmachine heeft het meest compacte accessoireopbergsysteem van KitchenAid. Hij bewaart slim alle accessoires in de kom wanneer deze niet in gebruik is en neemt dankzij zijn kleine voetafdruk geen waardevolle werkoppervlakruimte in.

Drie Easy-Press LED verlichte snelheidspeddels – laag, hoog of puls – zorgen voor een snelle en eenvoudige bediening waarmee u verschillende taken kunt uitvoeren, zoals hakken, snijden, pureren, mengen, kneden en versnipperen met behulp van de multi-functionele accessoires.

Deze accessoires omvatten: multifunctionele messen en deegmessen, omkeerbaar 2 mm (fijn) snijden / versnipperen, 4 mm (gemiddeld) snijden / versnipperen en 6 mm (dik) alleen schijven snijden. Elk van deze hulpstukken past gemakkelijk op de schijfadapter die op de aandrijfpen zit.

Afmetingen: H: 42 cm x B: 19,5 cm x D: 19,5 cm. Geleverd met een garantie van twee jaar op KitchenAid.

Het vergrendelde deksel heeft ook een 2-in-1 toevoerbuis waarmee u ingrediënten van verschillende grootte kunt verwerken. De kleine stamper doet ook dienst als een olie-toevoer. Vul gewoon met uw gewenste hoeveelheid olie en het kleine gaatje verdeelt de  olie met een constante snelheid – perfect voor het maken van dressings en mayonaise.

De kom is lekvrij en het verzegelde deksel en handvat zorgen ervoor dat rommel tot een absoluut minimum wordt beperkt. Voor eenvoudige reiniging zijn alle accessoires plus het deksel en de kom vaatwasmachinebestendig.

Deze nieuwe foodprocessors zijn beschikbaar in twee volumes, nl 1,8L en 2,1L en in telkens in vier kleuren, keizerrood, amandelwit, mat zwart en mat grijs.

 

Klik hier om producten in te laden

Reageer