Rekening houdend met een beperkte keukenruimte, vond Frifri het hoog tijd om zijn nieuwe keukentoestellen niet alleen handig, maar ook multifunctioneel te maken! Het resultaat mag er wezen en we zijn dan ook erg verheugd om deze nieuwigheden te mogen voorstellen!

CookALL multi cooker

Is jouw keuken niet uitgerust met een oven? Of heb je nood aan een extra oven? Dan is de CookALL dé oplossing! Gebruik hem als braadoven, friteuse zonder olie, voedseldroger en toaster. Een receptenboekje en maar liefst 16 voorgeprogrammeerde en personaliseerbare programma’s laten je de koe meteen bij de horens grijpen!

Klik hier om producten in te laden

Blender Daily Mix

Mix en meng met gemak fruit, groenten en noten. Zelfs ijsblokjes crushen is een makkie. Niets houdt deze krachtpatser tegen! Neem jouw dagelijks glaasje gezond lekker mee onderweg door het bijgeleverde handige drinkdeksel.

Klik hier om producten in te laden

La Vintage & La Retro warmelucht friteuse

Dit is meer dan enkel een friteuse zonder olie. Met La Vintage of La Retro bak je snel en doeltreffend alle voedingswaren: van een stukje vlees of vis, tot een heerlijke chocoladecake! Door het retro design zal je hem nooit in de kast willen opbergen! Wit of zwart… Wat verkies jij?

Klik hier om producten in te laden

Reageer