Maestro, synoniem voor ‘meester’ en dat is merkbaar in deze lijn! Elk artikel in de reeks is met de grootste zorg ontworpen en ontwikkeld. Dankzij doordachte technische specificaties sluit deze range perfect aan bij de functionele eisen op het moment van gebruik. Het eigentijdse en unieke design maakt Maestro tot één van de echt ‘meesterlijke’ collecties uit het Beka gamma.

Blue Steel Wok

Koolstofstaal is het best presterende en meest gebruikte materiaal om Aziatisch te wokken. Het materiaal is een uitstekende warmtegeleider, wat betekent dat het in een mum van tijd opwarmt en de warmte optimaal verdeelt. Bovendien is het geschikt voor hoge temperaturen, waardoor het de ultieme keuze is voor roerbakken.

De wokpan kreeg alvast een voorbehandeling door het verzegelen van natuurlijke oliën bij een intense hitte waardoor een sterke natuurlijke antikleef patinalaag is ontstaan, vrij van chemicaliën zoals PFOA en PFOS. Zo kun je meteen beginnen wokken.

Beka raadt aan om dit proces te herhalen tijdens het gebruik om de optimale wokervaring te verlengen. Om de patinalaag te behouden wordt afwassen met de hand aanbevolen. Deze wok met platte bodem staat stevig op elk fornuis en is geschikt voor alle kookplaten, inclusief inductie.

Aluminium braadpan

Deze nieuwe aluminium braadpan met twee handgrepen aan de zijkant kan voor meerdere bereidingen gebruikt worden. Hij is ideaal voor het combineren van vlees- en sausbereidingen, het koken van groenten en handig voor het aanbakken van een gebraad voordat het naar de oven gaat.

De dikke aluminium behuizing zorgt voor een uitstekende warmteverdeling en gelijkmatige bruining. Dankzij de uitstekende anti-aanbaklaag heb je slechts een klein beetje vetstof nodig om groenten of vis te garen.

Het roestvrijstalen deksel komt met een ontluchtingsgaatje waardoor stoom kan ontsnappen, overkoken wordt vermeden en deksel niet gaat rammelen. Kleine bonus: maatmarkering binnenin zodat de maatbeker in de kast kan blijven.

Geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie.

Steelpannen

Conische sauspan 24cm

De Maestro conische sauspan is gemaakt van hoogwaardige materialen om te voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende chef-koks. De conische vorm is ideaal om de meest delicate sauzen te bereiden.

Dankzij de hoogwaardige 5-lagenconstructie en ingeklemde laag van aluminium en roestvrij staal warmt voedsel sneller op en blijft het ook langer warm. Ook hier mag de maatbeker achterwege blijven door de maatmarkeringen binnenin.

Geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie.

Steelpannen 12-14cm

De steelpannen zijn ideaal voor het bereiden van allerhande sauzen, groenten,… Ze hebben een eigentijdse uitstraling dankzij de naadloze lijnen, de hoogglans gepolijste spiegelafwerking en de stijlvolle handgrepen.

De ingekapselde sandwichbodem van 3 lagen elimineert hete plekken en zorgt ervoor dat voedsel gelijkmatig gaart. Hierdoor wordt warmte ook optimaal verdeelt en behouden. De steelpannen komen met 2 schenktuiten, wat het gemakkelijk maakt voor zowel links- als rechtshandige koks. Ook hier is geen maatbeker nodig door de markeringen binnenin.

Geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie.

Ontdek de Maestro lijn van Beka hier!

Klik hier om producten in te laden

Reageer