Nespresso, de pionier van de koffiecapsules die vooral bekend staat om zijn kwaliteitsvolle espresso, lanceert het Vertuo-systeem in België. Bij Vertuo hoort een assortiment van 28 koffies van hoge kwaliteit, zodat koffieliefhebbers hun favoriete koffie steeds optimaal kunnen drinken. Dit is de grootste innovatie van Nespresso sinds het merk meer dan 30 jaar geleden de allereerste koffiecapsules op de markt bracht.

Koffie naar persoonlijke smaak en goesting

Dankzij de innovatieve Centrifusion-technologie transformeert Nespresso Vertuo de manier waarop we koffie bereiden. Nespresso heeft voor Vertuo ook een uitgebreid assortiment capsules met een nieuw formaat ontwikkeld die het mogelijk maken om koffie in verschillende maten te bereiden, van espresso tot een grote mok koffie. Met 1 druk op de knop herkent het systeem automatisch de koffievariëteit in de capsule en past het de bereidingsinstellingen aan om een perfect kop koffie te zetten met een genereuze crema laag.

Met Vertuo krijgen koffieliefhebbers een nieuwe mogelijkheid om hun koffie thuis te bereiden. Er wordt een assortiment grote koffies aangeboden met zowel de smaak als de kwaliteit die Nespresso zijn goede naam hebben bezorgd. Er zijn ook verschillende nieuwe manier om koffie te drinken. Zo is er bijvoorbeeld de Reverso: door melk in het kopje te gieten vooraleer de koffie wordt gezet, krijg je een koffie met een uitzonderlijk fluweelachtige textuur.

De Vertuo capsules onder het vergrootglas

Bij Vertuo hoort ook een nieuw assortiment van 28 koffies in 5 verschillende formaten. De verschillende capsules maken het mogelijk om koffies van elk formaat te bereiden. In elke capsule zit een originele, zorgvuldig samengestelde blend die voor elke gelegenheid een kwaliteitsvolle koffie-ervaring deelt.

  • Het grootste formaat, Alto (414 ml), heeft een aromatische, verfijnde smaak en past perfect in een grotere mok, zoals een travel mug. Perfect om je Vertuo overal mee naartoe te nemen dus!
  • Het formaat Mug (230 ml) spreekt voor zichzelf: ideaal om een lekker grote kop koffie mee te zetten.
  • Met de Gran Lungo (150 ml) kun je dan weer langer genieten dan van een espresso.
  • Tot slot zijn er ook nog Espresso (40 ml) en Double Espresso (80ml) met een onweerstaanbare smaak.

Nespresso zorgt voor het milieu

Nespresso spant zich ook in tegen verspilling en voor de bescherming van het milieu. Daarom is 13% van de Vertuo-capsules gemaakt van gerecycleerde aluminium afkomstig van gebruikte Nespresso-capsules. En omdat dit aluminium integraal uit de recyclagefabriek in Lichtenvoorde komt, betekent dit dat de Vertuo-capsules deels gemaakt zijn van capsules die werden ingeleverd door Belgische en Luxemburgse consumenten. De cirkel is rond…

Er zijn 1000 inzamelpunten in België en Luxemburg waar je je gebruikte capsules kunt binnenbrengen. Zoek jouw dichtsbijzijnde recyclagepunt hier op.

Maak kennis met de verschillende toestellen die werken met de Vertuo capsules:

Reageer