Verbaasd, onthutst, volledig van de sokken geblazen… Het minst wat je kan zeggen van Nespresso by KitchenAid is dat het wat losmaakt bij een mens. Maar is dit nu een Nespresso-toestel of toch een KitchenAid? We kunnen in ieder geval met zekerheid stellen dat het partnership tussen beide spelers resulteert in smaakvolle elegantie.

Het beste van twee werelden

Deze zwoele Zwitser, getooid in een Amerikaans jasje, combineert het beste van twee werelden, met name het klassevolle en tijdloze design, sinds jaar en dag het handelsmerk van KitchenAid, en de expertise in het aanreiken van die zinnenprikkelende koffie-ervaring waar Nespresso vaak mee vereenzelvigd wordt.

kitchenaid nespresso

Ergonomie troef

Deze nieuwe espressomachine, gedoopt Nespresso by KitchenAid, excelleert in gebruiksgemak, onder meer door de geringe opwarmtijd van slechts 25 seconden, het waterreservoir van 1,4 liter, de grote capsulecontainer voor tot 14 capsules en een handige feature waardoor de machine na verloop van tijd automatisch uitschakelt.

De zes voorinstellingen (voor een kleine of grote Ristretto, Espresso of Lungo) vallen eenvoudig af te lezen door de LED-indicator vlak boven de draaiknop. Onder een druk van 19 bar slaagt deze nieuwkomer erin de meest smaakvolle koffies af te leveren, telkens voorzien van een mooie schuimkraag.

Espresso in de KitchenAid-tinten

De elegante verchroomde bedieningshendel vervolledigt de smaakvol vormgegeven behuizing van het toestel. Initieel voert Nespresso de tinten Empire Red, Medallion Silver en Onyx Black – niet toevallig iconische KitchenAid-tinten -, maar het staat nu al vast dat er meer kleuren zullen volgen in 2015.

 

Klik hier om producten in te laden

Reageer