muskaatmolen peugeot

Muskaatnoot is in ons Belgenland een frequent gebruikte specerij, iets wat we uit het potje in het bord poederen. Maar Peugeot geeft je vanaf februari de kans om hun nieuwigheid te testen: een elektrische muskaatmolen die moeiteloos de verse noot gaat malen. Primeur!

Debuut bij Peugeot

Een waar debuut bij Peugeot dit seizoen, is hun elektrische muskaatmolen. In design is deze beauty een toevoeging aan de Alaska-lijn: voluptueus en aantrekkelijke vormgeving met functionele toets bovenaan. Deze molen werd vervaardigd uit polycarbonaat en acryl, is verkrijgbaar in fel wit en quartz grijs en is tevens voorzien van een lampje.

Experimenteer!

Het bijzondere aan dit must-have gadget is zijn kracht: de muskaatnootmolen werkt op zes batterijen maar raspt zonder enige moeite! Je laat de noot in de molen zitten, voor iedere lekkere kruiding. Durf experimenteren, want muskaatnoot is heerlijk in alle soorten bereidingen zoals puree, in spaghetti- en kaassaus, met de vis of verstopt als geheime toets in je gebak…. Wij probeerden het alvast eens uit!

De muskaatnoot, afkomstig van de muskaatboom, dankt zijn zalig vers aroma aan het regenrijk en tropisch kustgebied waar die gekweekt wordt. De noot in sé, is in feite de zaadkern van een vrucht die aan deze boom groeit.

 

Klik hier om producten in te laden

 

 

Reageer