Begin jij ook al te watertanden bij het dromen over een heerlijke BBQ? Goed nieuws, want Fritel goes outdoor! Met Fritels elektrische barbecues kan iedereen genieten van deze hemelse maaltijd. Kleine tuin? Geen probleem! Dankzij hun handig formaat weten de elektrische exemplaren ook het hart van het kleinste terras of zelfs stadstuin te veroveren. Of tover hem om tot tafelgrill en haal de zomer in huis, het hele jaar door. Je hebt de keuze uit drie modellen.

Grill en chill, binnen of buiten

Met de nieuwe elektrische BBQ’s van Fritel grill je in een mum van tijd een stukje vlees, vis of groentjes. Zonder opwarmtijd, houtskool of gas. En wat nog belangrijker is: zonder opruim nadien! Zo zijn alle grillplaten vaatwasserbestendig. Grill en chill dus! Kan je niet wachten tot de zomer voor een gezellige BBQ met vrienden of familie? Fritel to the rescue! In slechts een handomdraai kan je de BBQ omtoveren tot een tafelgrill die je het hele jaar door binnenshuis kan gebruiken.

Voor ieder tuintje of terras een toestel

Wil je geen gedoe met houtskool of gas? Of mag je in jouw appartementsgebouw geen standaard BBQ gebruiken? Dan is een van Fritels drie elektrische BBQ’s ongetwijfeld iets voor jou. Hiermee grill je zelfs op het kleinste terras, in een stadstuin of grote tuin. De BBQ 2246, de kleinste versie uit het elektrische assortiment, is ideaal voor appartementen of kleinere woningen. Compact, maar toch met een ruim grilloppervlak. Win-win! De twee grotere versies, de BBQ 3256 en BBQ 3278, zijn door hun uitzonderlijk stevige constructie en grote grilloppervlak een absolute must-have voor een uitgebreide grillsessie. Bovendien zorgt het deksel voor een unieke barbecuebeleving. Dankzij de praktische wielen van de BBQ 3278 kan je hem letterlijk overal plaatsen en opbergen. Rollen wij er alvast eentje jouw kant op?

Via niwzi.be kom je alvast de verkooppunten in jouw buurt te weten: 

Klik hier om producten in te laden

Reageer