inductiekookplaat wit
inductiekookplaat wit

Wit is trendy. Wagens, interieur, meubilair, werkelijk alles wordt in wit uitgebracht, dus kunnen de fabrikanten van huishoudtoestellen natuurlijk niet achterblijven. Een overzicht van 3 witte inductiekookplaten die wonderwel in witte interieurs en keukens zullen passen.

Bosch PIB672F17E

Deze inductiekookplaat heeft een standaarduitvoering van 60 cm breed met plaats voor 4 kookzones. Eén braadzone is uitbreidbaar zodat je desgewenst een braadslede of vispan kan positioneren. Een nuttige energieverbruikindicator geeft het energieverbruik van de laatste bereiding weer.

Klik hier om producten in te laden

Miele KM 6349-1 PowerFlex bw

Deze inductiekookplaat van Miele is 75,2 breed en wordt vlak ingebouwd zonder rand. Dankzij 2 PowerFlex zones kan je flexibel koken, en is er voldoende plaats voor ook grote pannen.

Met de handige warmhoudfunctie kan je gerechten op een ideale manier warm houden – onafhankelijk van de hoeveelheid. Door de intelligente controle van de temperatuur van de panbodem worden gerechten op serveertemperatuur gehouden, zonder dat ze aankoeken of aanbranden.

Wordt er aangebeld of gaat de telefoon? Met de Stop&Go-functie kan je alle kookzones met één druk op de toets op vermogensstand 1 zetten. Zo kan je wegsluipen zonder dat iets overkookt of aanbrandt.

Klik hier om producten in te laden

Electrolux EHD60137IW

Deze inductiekookplaat is uitgerust met twee flexibele kookzones, waardoor je je kookpotten overal op het oppervlak kunt neerzetten, zolang je kookpot maar één van de kruismarkeringen bedekt. Zo kan je ook braadsledes op het kookvuur plaatsen.

Het bedieningspaneel bevindt zich onderaan in het midden van de kookplaat en het geeft alle kookstanden weer voor elke kookzone, zodat je met slechts één aanraking de juiste temperatuur kunt selecteren.

Ook voorzien van een EcoTimer, die de warmte uitschakelt voor het einde van de kooktijd, zodat je de restwarmte optimaal kunt benutten.

Klik hier om producten in te laden