Een Espressomachine die jou begrijpt? Dat is de CM 6 van Miele. Het apparaat kent je smaakvoorkeur van buiten. Dit wil zeggen: maalhoeveelheid, watertemperatuur, -hoeveelheid en eventuele melkbereiding. Deze maand werd een bijzondere editie van de CM 6 – de Limited Black Edition N° 1 – gelanceerd om Miele’s eerste eigen koffieblend te vieren.

Miele’s eigen koffie?

Dat klopt! De Black Edition No. 1 is een biologisch geteelde en eerlijk verhandelde koffie. Samengesteld uit vier verschillende kwalitatieve Arabica-bonen die handmatig in Zuid-Amerika zijn geoogst, is het een bijzondere blend die uitsluitend in de Miele showroom en via miele.be kan worden gekocht.

Creëer jouw unieke aroma

Of het nu het Limited Black Edition N°1 toestel is, of een klassieke uitvoering van de Miele CM 6, een degelijk koffiezetapparaat is het zeker. Zo’n gepersonaliseerde koffie kan trouwens voor het ganse gezin, de Miele CM 6 kent namelijk vier gebruikersprofielen.

Een andere troef? De ongeëvenaarde hygiëne. Alle melkschenktuiten en melkslangen worden na gebruik met water doorgespoeld. Een zure melklucht krijgt op deze manier geen kans. Je toestel gaat langer mee, kalk en vuil worden buitenspel gezet. Het inox melkreservoir bewaar je eenvoudigweg in de koelkast om de melk heerlijk fris te houden.

Klik hier om producten in te laden

 

De CM, maar dan XL

De CM 6310 is een krachtige multitasker die net als de CM 6110 al jouw koffiepreferenties van buiten kent. In plaats van vier, kun je bij de CM 6310 echter tien verschillende gebruikersprofielen aanmaken.

Het voorverwarmde plateau verwarmt de kopjes en de BrilliantLight LED-verlichting zorgt voor een gezellige atmosfeer in de keuken. Koffiezetten was nog nooit zo sfeervol.

Deze Miele koffiezetapparaten bestaan in lotuswit, obsidiaanzwaart of grafietgrijs.

Klik hier om producten in te laden