NEFF is al sinds 1877 specialist in grotere high-end huishoudelektro. Het bedrijf stelt zijn reeksen inbouwovens en inductiekookplaten voor. Met deze fantastische toestellen mogen fijnproevers én lekkerbekken beginnen te dromen van schitterende avonturen in het teken van culinair genot! Om het even of je een groentje dan wel een doorgewinterde kok bent: jouw gerechten zullen niet meer mislukken!

Slide&Hide: discreet en efficiënt

Dankzij de Slide&Hide®-functie krijg je met de NEFF-oven gemakkelijker toegang tot de binnenkant: goed nieuws voor je vrije doorgang in de keuken.

De vernuftig ontworpen ovendeur verdwijnt in een vloeiende beweging helemaal onder de oven. Zo krijg je ongehinderd optimale toegang tot je oven met het oog op perfecte efficiëntie: ideaal om je zorgvuldig bereide gerechten op elk moment te bedruipen, te proeven of te controleren. Met NEFF-ovens en hun pyrolytische zelfreiniging worden bakken, braden en grillen écht fun: voedselresten vergaan tot as. Zodra de oven afgekoeld is, veeg je deze gewoon weg.

Twee in één: multifunctionele oven en stoomoven

Heb je moelleux met chocolade op het menu? Knapperig gebakken kip? Al je gerechten komen in al hun glorie uit de NEFF FullSteam.
De combinatie van multifunctionele oven en stoomoven biedt elke kok nog meer mogelijkheden, met behoud van alle smaken en voedingsstoffen. En dankzij de CircoTherm®-technologie kan je diverse gerechten tegelijk koken, zonder dat de smaken in elkaar overlopen.

Laat je creativiteit de vrije loop: kook met de optie Sous-Vide

Wil je een verrassend gerecht met intense smaken? Verpak vlees, vis en groenten vacuüm in een luchtdichte kookzak en kook ze met behulp van de Sous-Vide verwarmingsmodus bij een temperatuur die tot op de graad nauwkeurig kan worden aangepast.

De vacuümlade is ideaal voor de bereiding van gemarineerde gerechten; het luchtdichte kookzakje houdt het vlees en de vis ondergedompeld in de marinade zodat ze wel degelijk alle beoogde smaakrijkdom meekrijgen.

Een elegante verschijning voor een perfecte integratie

Dankzij hun fronten in zwart glas met elementen in geborstelde inox integreren de ovens van NEFF perfect in eender welk keukenmeubilair. Met de SeamlessCombination® biedt NEFF de eerste oplossing ter wereld voor een naadloze verticale opstelling waardoor twee toestellen als één verschijnen. NEFF-ovens vormen hét antwoord op je creatieve plan als je jouw keuken een uitgesproken verticaal of horizontaal aspect wil geven.

Discreet afgebakende kookzones … 

Hét paradepaardje van de NEFF ZoneLight-inductiekookplaat is ongetwijfeld het effect van de kookzones met geraffineerde lichtgevende randen die na uitschakeling volledig onzichtbaar worden. De verlichting van de kookzones wordt geactiveerd door gebruik van de plaat. De gebruiker krijgt duidelijke informatie over wat ‘op het vuur’ staat. De ledverlichting reageert op de plaatsing van een pan, de koppeling van kookzones of de activering van functies. De intensiteit van de helderheid varieert afhankelijk van het vermogen dat aan de zone is toegewezen.

… voor koken zonder enige belemmering

Dankzij de FlexInduction Plus-technologie krijg je met deze kookplaat de volledige waaier aan mogelijkheden (gietijzeren kookpannen (cocottes), potten of teppan yaki of grill): perfect homogeen koken is gegarandeerd. Geen paniek als het nodig is een gerecht naar de nieuwe zone te verplaatsen: PowerTransfer onthoudt alle instellingen inzake duur en vermogen, en verplaatst deze tegelijk met de kookpot of pan, voor nog eenvoudiger koken. Met de toets PowerMoveverdeel je de kookplaat in drie verschillende vermogenzones:

  1. vooraan heet om aan te braden
  2. centraal gematigd om te stoven
  3. achteraan heel miniem om warm te houden.

De FryingSensor-functie beheert de 5 mogelijke temperatuurniveaus en houdt deze constant voor een perfect beheerst koken.

Tot slot is er de TwistPadFire®, een magnetische en verwijderbare knop die met een rode ring oplicht zodra de kookplaat in gebruik is. Je activeert hiermee een of meer kookzones. Je kiest het vermogen door hem te laten draaien, voor vereenvoudigde besturing van de kookplaat. Bij kookplaten die uitgerust zijn met de Cooktop-based HoodControl, bedien je met deze ultrapraktische knop ook het vermogen en de verlichting van de damkap die via wifi verbonden is!

Voor hobbykoks die tegen 100 per uur leven, is de Home Connect-app uiteraard ideaal: hiermee beheer je de parameters van de kookplaat op afstand en je vindt er ook tips voor het koken en ideetjes voor recepten dans l’application. Handig, niet?

Ontdek de toestellen van NEFF op niwzi.be en klik hier!

Reageer