Op een regenachtige zondag komt niemand graag buiten. Samen onder een dekentje nestelen met een snack voor de tv is voor ons Belgen een welgekende winteractiviteit. Toch steelt het huishouden maar al te vaak tijd van de quality time die we aan ons gezin zouden willen besteden. Indesit wil graag iedereen op zijn gemak krijgen. Met haar gebruiksvriendelijke huishoudapparaten doet het hele gezin snel én samen het huishouden om nadien heerlijk te genieten van de film.

De DoItTogether-campagne van Indesit is gericht op het moderne gezin: geen onderverdeling meer tussen de zware klussen voor de man en de zorgende taken voor de vrouw, maar wel gender equality en een eensgezind huishouden. Dankzij Indesits brede aanbod aan gebruiksvriendelijke producten, worden de dagelijkse taken voor iedereen een makkie. Voor een snel en makkelijk resultaat zijn de toestellen met één klik op de knop te bedienen.

Turn & Cook

Sunday is family day en dat wil zeggen: gebak à volonté! Maar wie oh wie waagt zich aan de voorbereidingen? Met de Aria oven toveren zowel mama, papa als zoon- en dochterlief de cake in slechts één uur op tafel. Met een keuze uit meer dan 80 recepten, worden temperatuur en tijd automatisch ingesteld. De oven schakelt zichzelf uit wanneer het programma is afgelopen. De chef de cuisine hoeft dus enkel het programma te kiezen en de aan-knop in de te drukken. Starten we de film?

Om nog meer tijd te besparen, is er de Freasy Cook waarmee bevroren voedsel zonder ontdooien de oven in kan. Niemand die zich nog zorgen moet maken om het ingevroren product op tijd uit de diepvries te halen.

Vind de verkooppunten van de Aria oven via Niwzi.be:

Klik hier om producten in te laden

Ook in het huishouden vereenvoudigt Indesit graag de zaken voor u. Lees er hier alles over!

Reageer