Koken volgens de nieuwste technieken betekent: sneller, zuiniger, veiliger en met nog meer plezier maaltijden bereiden. Op het nieuwste inductiekookveld van V-ZUG kunnen de pannen vrij worden geplaatst op de keramische glasplaat – voor maximale vrijheid en flexibiliteit bij het koken.

Het FullFlex-inductiekookveld geeft je een maximale flexibiliteit

De nieuwe topper in het assortiment van V-Zug is een zoneloos-inductiekookveld (FullFlex). Dit apparaat gaat nog een stapje verder dan de MaxiFlex-kookplaten en heeft helemaal geen vastgelegde kookzones meer. Dankzij de modernste inductoren wordt automatisch herkend waar de pannen staan en hoe groot hun bodem is. Zo kunnen tot 6 pannen naar believen op het 90cm brede keramische glasplaat worden geschikt – zoals het u het beste uitkomt.

Het zoneloze-inductiekookveld beschikt bovendien over een groot grafisch kleurendisplay, voor een optimale ondersteuning van de kok of kokkin. Bijvoorbeeld met inspirerende achtergrondbeelden – creaties van de topkok Andreas Caminada – of een eenvoudige en intuïtieve bediening, gebaseerd op die van de Combi-Steamer en de ovens van V-Zug.

v-zug fullflexOok wie belang hecht aan de esthetiek van keukenmateriaal komt helemaal aan zijn trekken met het nieuwe zoneloze-inductiekookveld. Een inox omranding zonder zichtbare siliconeband verleent het apparaat een mnimalistisch, elegant design. Bovendien is dit kookveld ook beschikbaar voor vlakbouw of opbouw.

De extraatjes

Het design is al een reden genoeg om voor de modernste kooktechnologie te kiezen, waardoor je minder werk in de keuken hebt en meer kookplezier kunt beleven! Ook de automatische functies beloven ons het leven te vereenvoudigen, waarbij de Teppan Yaki in combinatie met de bijgeleverde plaat zeker niet over het hoofd mag gezien worden.

De FullFlex inductie-kookplaat is beschikbaar vanaf 1 juni. Bekijk de winkelpunten alvast via Niwzi.be:

Klik hier om producten in te laden

Reageer