Met de Whirlpool Supreme Chef microgolf serveer je haute cuisine

Whirlpool lanceert een nieuwe premiumreeks microgolfs waarmee je tot 5 kookbereidingen kunt uitvoeren aan de hand van één toestel.  Met bijna 60 voorgeprogrammeerde recepten serveer je met de de Supreme Chef microgolfoven in een handomdraai haute cuisine bij jou thuis!

Eén toestel, talloos veel bereidingen

Vooraleer je een stoomoven, yoghurtmaker, friteuse, grill, convectieoven, etc in huis haalt, weet dat je je ook 1 toestel kunt aanschaffen dat al die functies combineert, waardoor je meer ruimte creëert in de keuken!

Whirlpool Supreme chef

Gezond, snel en veelzijdig koken

Met de Supreme Chef wil Whirlpool je creatief uit de hoek laten komen.  Het toestel helpt je om op een professionele en ongelooflijk eenvoudige manier te koken, dankzij tal van handige functies én een kookassistent.  Zo kun je groenten stomen zonder voedingsstoffen kwijt te spelen, een perfect lauwe appelcake presenteren of perfect afgebakken aardappelbolletjes tevoorschijn toveren! De krachtige combinatie van precieze technologie, intuïtief gebruik en eenvoud zorgen er bovendien voor dat elke kookervaring stressvrij en zelfs leuk is.

De verschillende mogelijkheden

Afhankelijk van het model, kun je met de Supreme Chef microgolfoven tot 5 bereidingswijzen toepassen, zodat je met slechts 1 toestel zo goed als elk recept kunt klaarmaken.

1Stomen

Door voedsel te stomen behoud je nog beter de voedingswaarden.  Met het stoomaccessoire pas je de populaire kooktechniek op een eenvoudige manier toe.  De stomer heeft een inhoud van maar liefst 2,7 liter, wat goed is voor een gestoomde maaltijd voor 3 personen. Je hebt de keuze tussen 1 of 2 stoomkamers, waardoor je tot 2 ingrediënten tegelijk kunt stomen, zonder dat de smaken zich vermengen.

2Patisserie

De Supreme Chef laat toe om een taart te bakken, net zoals je in een traditionele oven zou doen.  Een extra troef is echter dat de temperatuur uiterst nauwkeurig in te stellen is, met sprongen van amper 5°C.

3Gezond frituren

Door het Dual Crisp-systeem kun je zelfs krokante frietjes bakken in het toestel! Het dual emission-systeem zendt de microgolfoven vanop 2 locaties uit, waardoor het perfecte crispresultaat wordt bekomen, zowel boven- als onderaan.  Eén mast zendt microgolven door de hele binnenruimte, die tot in de kern van het voedsel dringen. De 2de mast richt zijn stralen rechtstreeks op de speciale Crispplaat, waardoor die extra heet wordt.  Zo krijgt het voedsel van buiten een knapperige korst, terwijl het vanbinnen toch heerlijk sappig blijft en de juiste structuur, voedingswaarden en smaak behoudt.  Dankzij de Crispplaat is het zelfs mogelijk om voeding zonder olie te frituren, wat natuurlijk een stuk gezonder is.  Hiervoor combineert het toestel de kracht van de Dual Crisp met het forced convection-systeem en de krachtige grill.

4Opwarmen en ontdooien

Opwarmen en ontdooien zijn nog steeds de populairste functies van een microgolf.  Dat doe je met de Supreme Chef dan ook moeiteloos.  Handig is de ontdooifunctie voor brood.

5XXL grill

De krachtige grill van 1200 watt over de volledige breedte van de oven staat garant voor lekkere crunchy grillresultaten.  Laat die gegratineerde ovenschotels maar aanrukken!

6Auto Recipes

Met een legio aan recepten in zijn geheugen – een digitaal kookboekje als het ware – hoef je enkel nog de instructies te volgen om zo’n 40 internationale klassiekers uit de microgolf te toveren.  Keer of keer krijg je een perfect resultaat.  De ideale manier om snel een lekkere hap op tafel te zetten.  Daarnaast bevat het geheugen een aantal volledige menu’s en enkele Crisp Fry-recepten.

7Extra handige functies

Het toestel heeft nog een aantal bijkomende handigheden die we je zeker niet mogen onthouden:

  • De Keep Warm-functie houdt je maaltijd warm op 40°C
  • Laat een deeg rijzen in de ideale omstandigheden
  • Doet boter, chocolade of kaas smelten dankzij het dual emission-systeem
  • Grill nootjes en granen voor zelfgemaakte granola
  • Maak je eigen yoghurt klaar

Ontdek de Supreme Chef met zijn verkooppunten op Niwzi:

Klik hier om producten in te laden

Reageer