maison & objet

Een nieuw jaar betekent altijd heel wat nieuwigheden bij de fabrikanten. Wij gingen alvast een kijkje nemen op Maison & Objet in de Franse hoofdstad!

 

Bunny helpt je kind een handje

bunny cookut

Cookut staat synoniem voor vindingrijke producten. Op de recentste editie van Maison & Objet toonden ze dan ook maar al te graag hun leukste nieuwigheid: de bunny. Een clevere lepel voor je kleintje.

Kleine kinderen die net beginnen alleen te eten, maken er vaak een boeltje van. En dat is maar logisch ook. Hun oog-hand-mond-coördinatie staat nog niet op punt en moeten ze gaandeweg leren.

Cookut lanceert met hun Bunny hiervoor de perfecte oplossing: een lepel met twee handvaten. Een voor je peuter en een voor de ouders. Hierdoor kan je je kind perfect begeleiden bij het eten en verliezen ze zelf niet het gevoel dat zij de controle hebben. Geniaal toch?!

Ekobo groeit mee met je kind

ekobo kids

Kleine kindjes worden groot, of toch tenminste groter. Iets wat Ekobo goed begrepen heeft. Op Maison & Objet stelden ze dan ook graag, onder andere, hun aanvulling op het Bambino-servies voor.
Drie jaar geleden bracht Ekobo zijn Bambino-collectie uit, een kleurrijke collectie van kinderservies in bamboe. Nu, enkele jaren later, hebben die kleine peuters al hun groeischeut gehad. Ekobo brengt daarom een aanvulling uit op hun bambino servies: een groter plat bord met een diameter van 23 cm. De beschikbare kleuren zijn limoen, smoke grijs, pruim, oranje, lagoon blauw en roze.
 
Klik hier om producten in te laden

Keukenschort om mee te pronken

dutchdeluxes keukenschort leder

Op zoek naar een originele keukenschort? Zoek het dan niet te ver! Onze noorderburen hebben namelijk fantastische exemplaren in leder!

Voor de echte keukenprinsessen én -prinsen is een goede keukenschort een absolute must! Dutchdeluxes is hiervoor de perfecte partner met hun lederen keukenschort.

De schorten zijn handgemaakt én volledig in Nederland geproduceerd. Ze zijn beschikbaar in tientallen kleuren uitvoeringen. Wil je een keukenschort in crocoleder of een poederroze exemplaar? Geen probleem!

Er is telkens één maat beschikbaar: de schort is aan de hals aanpasbaar en sluit je achteraan op de rug met een strik. Ook de mannen worden verwend met enkel stoere exemplaren.

Een ding is zeker, als je kiest voor een schort van Dutchdeluxes, heb je er eentje voor het leven.

Richtprijs: € 135,-

Altijd een frisse salade

emsa saladekom

Een frisse salade kan smaken. Maar in de zomer kan die frisse salade al heel snel slapjes worden door de warmte. Niet als je deze saladekom van Emsa gebruikt!

Sla is een gevoelige plant. Eens het even in contact gekomen is met warmte, gaat de sla z’n frisheid verloren. Emsa heeft hiervoor een makkelijke tool ontworpen: een saladekom met koelelement. De kom bestaat uit een inox kom en een glazen deksel.

Onderaan het glazen deksel kan je een koelelement klikken. Dat koelelement leg je altijd klaar in de diepvriezer. Dankzij het deksel blijft de temperatuur constant en lekker fris. Bovendien zorgt het deksel ervoor dat de kom makkelijk transporteerbaar is, bijvoorbeeld om zonder morsen naar een barbecue bij vrienden te gaan.

Atelier du Vin verwent wijnliefhebber

atelier du vin wijnbar

Atelier du Vin staat bekend om de wijnliefhebber te verwennen met luxueuze wijnaccessoires. In hun nieuwe collectie pakken ze het deze keer groter aan. Ontdek hier hoe groot precies!

Atelier du vin brengt in het nieuwe jaar een aantal mogelijkheden uit voor de wijnliefhebbers. Zo hebben ze een aantal formules waarbij je zowel wijnglazen als wijnflessen en boeken op een plaats kan stockeren. Een van deze formules is de petit bare carré; een compact tafeltje waarin je toch heel wat in kwijt kan!

De petit bar is opgedeeld uit een wijngedeelte en een gedeelte voor andere alcoholische dranken in op te bergen. Het wijngedeelte biedt plaats voor 6 wijnflessen en 6 wijnglazen. Aan de andere kant is er plaats om een 6-tal flessen drank te plaatsen en een aantal boeken, al dan niet over godendrankjes.

De bar is vervaardigd uit zwart licht ijzer en een houten gedeelte. Die twee samen vormen een prachtig koppel.

Past het bij jou in huis?
Afmetingen:
L 57 cm x W 57 cm x H 40,5 cm
Prijs: € 400,-